FTX nieuws: Toch géén nieuwe exchange | Ripple hack: wat speelt er? | Crypto nieuws vandaag | #1028


Breaking news! FTX komt eindelijk weer met een update, en de Ripple hack: wat is daar precies aan de hand? Dit en meer in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:50 Breaking FTX nieuws: Géén nieuwe exchange, wél terugbetaling
04:12 FED: “rente voorlopig niet omlaag”, financiële markten zakken
06:34 Ripple hack: wat is er aan de hand?!
08:45 Inflatie NL omhoog, EU omlaag
10:40 10 NIEUWE coins vanaf nu beschikbaar in BLOX!
14:38 Koerrrsen koerrrsen!
17:00 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “FTX nieuws: Toch géén nieuwe exchange | Ripple hack: wat speelt er? | Crypto nieuws vandaag | #1028”

  1. FTX lijkt op een ruckpool als je het mij vraagt… kan iemand duidelijkheid geven wat de meerwaarde nu nog is van de FTT token. Of ben ik al mijn geld gewoon KWIJT😢

  2. Hoe kan het dat FTT nog steeds te koop was met dit grote risico?

Reacties zijn gesloten.