FTX aan het schuiven met crypto | London Stock Exchange op blockchain | Crypto nieuws vandaag | #949


Het failliette FTX begint te schuiven met hun voorraden Bitcoin en andere crypto. Sommige beleggers worden hier aardig nerveus van, is er een enorme dump op komst? Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

https://www.websitevhjaar.nl/vote/blox-app/index.html

00:00 Intro
00:50 Data Arkham: FTX begint te schuiven met crypto
03:24 XRP kan positieve sentiment niet vasthouden, waarom?
06:55 Bitfinex zou BTC op de bedrijfsbalans hebben staan
09:05 London Stock Exchange gaat aan de slag met blockchain
11:55 Hong Kong gestart met uitgeven crypto licenties en goedkeuringen
14:07 Koerrrsen koerrrsen!
16:48 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

12 gedachten over “FTX aan het schuiven met crypto | London Stock Exchange op blockchain | Crypto nieuws vandaag | #949”

  1. Hey ✋️really love this!. Please what is the best way to make money from crypto investments this period?
    Been making my research lately..

  2. Topvideo …intro mist geluid btw 😎😎😎😎😎

  3. Wat een rust op deze video. (Geen iritante tunes) Heerlijk. Een flinke verbetering!

  4. Heerlijk een reële duidelijke koersverwachting. Zonder niet reële verwachtingen. Chapeau.

  5. Ik zou zeggen dat er meer nadruk moet worden gelegd op daghandel, omdat deze minder wordt beïnvloed door het onvoorspelbare karakter van de markt. Ik heb meer dan 6,7 BTC verdiend met daghandel en ben binnen zes weken begonnen met slechts 0,9 BTC met de informatie en signalen van Hansel Catrone. Hij is andere analyses een stap voor geweest. Hij is door de jaren heen geëvolueerd tot een topklasse.

  6. I dont know, dudes. I think crypto and all these ICOs are just a bubble. Well, crypto is good for transfers and so on, but I dont engage in trading and staking either. Its too risky. My friend recently lost $5000 there. I invest crypto in real business

Reacties zijn gesloten.