Fountain brengt update uit voor nieuwe gebruikers – Bitcoin Magazine


Fountain Podcasts, een Lightning-enabled podcast-app die is ontworpen om value for value-transacties mogelijk te maken, heeft hun 0.6.0-update geïntroduceerd met veel functies die zijn gericht op het vastleggen van nieuwe value for value-gebruikers.

In een blogpost benadrukte Fountain de nieuwe mogelijkheid om geld op je Fountain-account te storten via een samenwerking met MoonPay. Door deze samenwerking kunnen gebruikers nu een bankpas of creditcard gebruiken om satoshi’s te kopen die kort daarna in de portemonnee van de app aankomen.

De update brengt ook de komst van de activiteitenpagina met zich mee, een feed die populaire afleveringen en clips laat zien. De release beschrijft hoe: “Dit is slechts de eerste van vele nieuwe sociale ontdekkingsfuncties die we zullen toevoegen aan Fountain die geld gebruiken als een signaal voor waarde.”

activiteitenpagina fontein app

Naast deze grotere updates zijn er verschillende wijzigingen in de gebruikersinterface doorgevoerd, waaronder een nieuw ontwerp van de inhoudskaart, de mogelijkheid om te reageren op clips, clips en opmerkingen die worden weergegeven op de afleveringspagina’s onder Activiteit en meer.

Via de Fountain-app kunnen podcasters sats ontvangen voor de inhoud die ze leveren, terwijl luisteraars sats kunnen ontvangen voor likes op hun opmerkingen of clips. Het streamen van je favoriete podcaster-satts van minuut tot minuut zorgt voor een directe link tussen de consument en de maker van de inhoud, en is een manier om deze makers in staat te stellen Lightning te gebruiken.

Door dit waarde-voor-waardemodel te faciliteren, kunnen podcasters externe financieringsbronnen vermijden. In veel industrieën, maar vooral in de Bitcoin-industrie, kunnen deze externe bronnen belangenconflicten veroorzaken die mogelijk zelfs schadelijk kunnen zijn voor consumenten die hun favoriete podcasters vertrouwen. Met software zoals Fountain kunnen deze consumenten deze podcasters rechtstreeks ondersteunen en de kans op dergelijke evenementen verminderen.

Plaats een reactie