Foundation Devices kondigt stand-alone Envoy Bitcoin Mobile Wallet-app aan
Foundation Devices, een leider in Bitcoin-centrische tools, heeft de lancering aangekondigd van zijn Envoy mobiele app als een stand-alone Bitcoin mobiele portemonnee met verbeterde functies voor accountbeheer en privacy.

Volgens een persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd, maakt deze update deel uit van de missie van de Foundation om digitale soevereiniteit toegankelijker te maken en de barrières voor zelfbewaring van bitcoin te verlagen. De nieuwe Envoy-app introduceert wat Foundation ‘Envoy Magic Backups’ noemt, een vereenvoudigd installatie- en back-upproces voor mobiele portemonnees. In het persbericht wordt beschreven hoe gebruikers de portemonnee nu in slechts 60 seconden zonder startwoorden kunnen gebruiken en hun portemonnee eenvoudig kunnen herstellen op elk apparaat met een paar tikken.

Zach Herbert, mede-oprichter en CEO van Foundation, sprak zijn enthousiasme uit over de update en verklaarde: “Met deze update zijn we verheugd om ons best-in-class ontwerp, intuïtieve en toegankelijke gebruikerservaring en gemoedsrust naar smartphone te brengen gebruikers over de hele wereld – geen paspoort vereist.”

Naast de introductie van de Envoy-app heeft Foundation ook een prijsverlaging aangekondigd voor zijn Passport-hardwareportemonnee, nu geprijsd op $ 199. Klanten die in de afgelopen 90 dagen hebben besteld, komen in aanmerking voor een cadeaubon van $ 50 voor de Foundation-winkel.

Daarnaast heeft Foundation een grote update uitgebracht voor de Passport-hardwareportemonnee, met de introductie van de Key Manager-extensie die krachtige nieuwe tools mogelijk maakt, zoals child-seeds en Nostr-sleutels.

Herbert benadrukte de toewijding van de Foundation aan toegankelijkheid en verklaarde: “De Foundation zet zich in om Bitcoin en gedecentraliseerde technologieën voor iedereen toegankelijk te maken. Deze updates markeren belangrijke vorderingen in onze missie om individuen in staat te stellen hun digitale soevereiniteit terug te vorderen.”

Plaats een reactie