Forum Inside #39: Een vrij verleden, een totalitaire toekomst


Vanavond in Forum Inside: Sven Hulleman en Viola Holt schuiven aan! Nederland is zó veranderd. Wat zijn we kwijtgeraakt en wat staat ons te wachten? Een terugblik op ons verleden en een gesprek over de toekomst van ons land.

00:00 Introductie
07:08 Ralfs wijnmoment
11:12 Implicaties van CBDC
17:31 Socialistische nostalgie
21:19 Nederland van weleer
25:40 Viola wake-up
30:05 Sven gaat los
51:27 Kijkersvragen 1
01:10:27 Kijkersvragen 2
01:37:29 Kijkersvragen + cadeau!

Word lid:

► NIEUWSBRIEF:
► TELEGRAM:
► FACEBOOK:
► INSTAGRAM:
► TWITTER:
► TIKTOK:
► BITCHUTE:
► GAB:
► WEBSITE: ​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: fvd.nl/subscribe​​​​​​

30 gedachten over “Forum Inside #39: Een vrij verleden, een totalitaire toekomst”

 1. Ik vertrouw Baudet niet & ik vertrouw Ralf al helemaal niet. Tot nu toe heb ik 30 jaar gelijk gekregen….

 2. thierry, echt, sven Hulleman en lange frans, Ralf z'n Coppola supermarkt wijn. en Viola… wat vage video…

 3. Politiek is schijn vrijheid! Good cop v.s bad cop spelen!

 4. Wij hebben voor dit soort mensen toch de GGZ! Beter dat ze behandeld worden want anders loopt het niet goed af voor deze wappies!

 5. Volgens Hans Blanckaert van Brugge (nu in Amerika op onderzoek) zijn ze aan Biden 5

 6. Als dit satire zou zijn, dan was het misschien even briljant als Jiskefet. Dat er echter mensen zijn die dit serieus nemen, baart me wel enige zorgen.

 7. Ja maar …nee want….we zijn nooit echt vrij geweest noch is het ooit echt een denocratie is geweest…. we gaan van zelf zien of de fvd wel echt is wie ze zijn…. of wie dan ook daar aan tafel …geen woorden maar ….. sven zijn woorden hebben de meeste waarheid… sta zelf op onderneem.zelf actie…bereid u voor.. op.water en voedsel schaarste en wapen u met kennis en kunde….sterktuh en succes xxx one love….

 8. Onder het genot van Chardonnay en binnenkort moet Sue Ellen eens uitgenodigd worden.

 9. Blij dat Sven er bij is. Waren er maar meer zoals hij.

 10. Kan mij nog goed herinneren dat Alexander Pechtold kinderen al op 2 jarige leeftijd naar school wilde hebben. Hij wilde al heel vroeg het brein van kinderen volledig breken. Kinderen moesten zo vroeg mogelijk hun eigen ontwikkeling ontnomen worden.

 11. 1:15:06 co2 en stikstof worden verboden, maar de ECHTE vervuilende stoffen komen in lucht en water, waar we ziek van worden.

 12. CBDC wordt ook in Canada en America uitgevoerd. Wij blijven constant gebruiken. Cash is King!!!

 13. Daar zat ik op te wachten….Sven Hulleman 🙈 heel gemotiveerd en gesteund, waterzuiveraar gekocht (kan ik 1,5 maand van eten….) ik zou hulp krijgen bij installatie…. Echter onbereikbaar dus uitzending niet afgekeken. Alles verwijderd: stickers, vlag etc van Sven. Alles gedoneerd aan iemand die Sven steunt. Sven sorry, maar heb onmiddels heel andere kijk op je, schaam je diep

 14. uiteindelijk iemand (Sven Hulleman) die echt verstand heeft van crypto.

 15. 74j "van alles meegemaakt", immers zo conventioneel. Verwaterd èn gemarineerd ja.

 16. Wat een clowns weer, leuk maar triest. Hoe kunnen deze mensen zo afglijden..

 17. "Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht." Schrijver/dicter en verzetsstrijder H. M. van Randwijk.

 18. Vergeet het volgende niet: Gezonde vissen zwemmen tegen de stroom in. Dode vissen drijven met de stroom mee. Groet van een 82-jarige medestander.

 19. Socialisme is prima maar wel met dichte grenzen. Dat detail over Mussert is puur fantasie

 20. Viola kop dicht. Ze ziet geen pit. Nooit betogen gehoord van Baudet of Gideon?? , echt historische parels voor de zwijnen.

 21. Putin aan de goeie kant, jonge jonge Thierry. Stuurt 400.000 blanke mannen een verschrikkelijk branddood in, voor niets. Je bent ver heen helaas. Putin is een aziatische hun die katholieke blanken en hun grondgebied vernield met hulp van tsjetsjenen en noird koreanen en iranese hulp.

Reacties zijn gesloten.