Foresight Ventures kondigt toezegging van $ 10 miljoen aan voor Web3 Accelerator


Foresight Ventures, een Singaporese venture capital (VC) onderneming, is geopend de tweede fase van acceleratortoepassingen, gericht op Web3-projecten in verschillende opkomende ecosystemen.

In dat verband heeft het bedrijf onlangs aangekondigd dat het $ 10 miljoen extra zou toezeggen voor zijn Web3-acceleratorprogramma.

Foresight Ventures Web3-versnellingsprogramma

De Foresight Web3-versneller was de eerste gelanceerd in november 2022 met een initiële investering van $ 10 miljoen. Tijdens de eerste fase concentreerde de accelerator zich op het koesteren van 30 bedrijven die waren geselecteerd uit zijn op Web3 gebaseerde pool.

Elk geselecteerd project ontving een investering variërend van $ 50.000 tot $ 200.000, waardoor ze de nodige financiële steun kregen om hun ideeën vooruit te helpen.

In de tweede fase ontvangt elk geselecteerd project een vaste investering van $ 200.000. De verbeterde financiële steun stelt deze startups in staat hun producten verder te ontwikkelen en hun activiteiten effectiever op te schalen.

Naast de verhoogde investering is Foresight Ventures van plan begeleiding en mentorschap te bieden aan de deelnemende projecten.

De crypto-marktkapitalisatie is in het rood l Bron: Tradingview.com

Voor dit doel zal het bedrijf maximaal drie mentoren en één fondspartner aan elk project toewijzen. Deze professionals bieden praktische inzichten, branchekennis en strategisch advies om startups te helpen bij het navigeren door de uitdagingen en kansen van het Web3-landschap.

Bovendien, na de afronding van het acceleratorprogramma, Foresight Ventures zal organiseren een demodag. Dit evenement zal dienen als een platform voor de deelnemende startups om hun prestaties, vooruitgang en potentieel te laten zien aan een breed publiek van potentiële investeerders, experts uit de industrie en belanghebbenden.

De Demo Day zal de projecten in staat stellen zichtbaarheid te krijgen, verbindingen te leggen en verdere steun aan te trekken.

Foresight Ventures investeringsbedragen tot $ 20 miljoen

De recente toezegging van $ 10 miljoen brengt de totale investering van Foresight Ventures in de Web3-versneller op $ 20 miljoen. Dit verhoogde financiering zal de groei en ontwikkeling van Web3-projecten versterken, waardoor innovatie en technologische vooruitgang worden gestimuleerd op gebieden zoals zero-knowledge (ZK) -systemen, kunstmatige intelligentie (AI), machine learning, liquid staking-derivaten, Bitcoin en niet-fungibele tokens (NFT’s).

Sinds het start in 2020heeft Foresight Ventures zijn VC-portefeuille Asset Under Management (AUM) verhoogd tot meer dan $400 miljoen.

De belangrijkste drijfveer voor deze uitbreiding is de lange termijn samenwerking met multichain wallet provider, BitKeep, en in Singapore gevestigde cryptocurrency exchange, Bitget in maart vorig jaar.

De recente update van Foresight Ventures

Foresight Ventures onlangs bijgewerkt op 16 mei dat het de lancering steunt van een Web3-game, “HIM”, waarvan het bedrijf gelooft dat het een revolutie teweeg zal brengen in de game-industrie.

Met een uniek concept en een focus op een vrouwelijk georiënteerd publiek, combineert HIM AI en gaming binnen het Web3-ecosysteem.

Spelers communiceren met een AI-vriendje en genieten van een gepersonaliseerde en dynamische game-ervaring die zich aanpast aan hun voorkeuren en gedrag.

Uitgelichte afbeelding van Pixabay en grafiek van Tradingview.comPlaats een reactie