Fold Bitcoin Rewards-app kondigt uitbreiding naar El Salvador aan, speerpunt in Latijns-Amerikaanse activiteiten
Bitcoin-beloningsbedrijf Fold heeft zijn uitbreiding naar El Salvador aangekondigd en een nieuw kantoor opgericht dat zal dienen als uitvalsbasis voor activiteiten in Latijns-Amerika. Fold, bekend van de introductie van ’s werelds eerste bitcoin-beloningen Visa Debit Card op de Amerikaanse markt in 2020, heeft tot doel bitcoin toegankelijk en gemakkelijk te maken voor gebruikers over de hele wereld.

Fold CEO Will Reeves sprak zijn enthousiasme uit over de verhuizing in een persbericht gedeeld met Bitcoin Magazine, waarin hij verklaarde: “Als een land dat bitcoin heeft omarmd en een pionier is geweest in het toepassen van nieuwe monetaire technologie, geloven we dat El Salvador de perfecte plek is voor Fold om haar aanwezigheid in Latijns-Amerika uit te breiden.” Reeves ziet El Salvador als een ideale locatie vanwege de positieve houding van het land ten opzichte van bitcoin en zijn inspanningen om nieuwe kapitaalmarkten op te bouwen.

Volgens de release zal de uitbreiding van Fold waardevolle oplossingen bieden aan consumenten en bedrijven in de regio via het beloningsprogramma en de ingebouwde bitcoin-infrastructuur. Het bedrijf kondigde zijn plannen aan om binnenkort partnerschappen aan te kondigen met grote spelers in Latijns-Amerika. Volgens de release heeft de bitcoin-beloningsinfrastructuur van Fold tot op heden meer dan $ 1 miljard aan volume verwerkt, wat het groeiende succes en de impact ervan benadrukt.

Stacy Herbert, van het National Bitcoin Office van El Salvador, uitte zijn opwinding over de komst van Fold en zei: “Fold voldoet zeker aan die beschrijving en we zijn verheugd om hen te verwelkomen in Bitcoin Country.” De uitbreiding van Fold naar El Salvador markeert een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf, aangezien het een wereldwijde bitcoin-gemeenschap blijft koesteren.

Dankzij het nieuwe kantoor in El Salvador en het lokale team kan Fold gepersonaliseerde ondersteuning bieden aan zijn Latijns-Amerikaanse gebruikers en partners. De Fold mobiele app kan worden gedownload op Android- en iOS-apparaten.

Voor meer informatie over de uitbreiding van Fold en toekomstige partnerschappen, moedigde het bedrijf gebruikers aan om hun website te bezoeken op www.foldapp.com.

Plaats een reactie