First Republic Bank OMGEVALLEN! | Hoe presteert BITCOIN in mei? | Crypto nieuws vandaag | #869


Grab some popcorn: de Amerikaanse First Republic Bank is zojuist omgevallen! betekent dit een voortzetting van de bankencrisis? En wat kan dit betekenen voor de prestaties van bitcoin op de korte termijn? Dit en meer in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:35 First Republic Bank in de VS omgevallen!
04:49 Hoe presteert bitcoin in mei?
07:39 Ethereum bespaart 99,99% sinds de Merge
10:35 Venmo intereert crypto nu volledig in betalingsapp
13:55 Lightning Labs kondigt grote nieuwe upgrade aan
15:58 Koerrrsen koerrrsen!
20:10 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

4 gedachten over “First Republic Bank OMGEVALLEN! | Hoe presteert BITCOIN in mei? | Crypto nieuws vandaag | #869”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Men laat banken heel bewust omvallen, zodat er 1 centrale bank overblijft. Precies volgens plan.

Reacties zijn gesloten.