Fees Ethereum flink omhoog | Bankencrisis: weer bank in de problemen | Crypto nieuws vandaag | #871


Kansen voor crypto? De bankencrisis is nog lang niet voorbij, nu er wéér verschillende banken in de problemen komen in de VS. Is het daarom zo druk op het Ethereum netwerk? De fees zijn namelijk weer omhoog geknalt. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:38 BIT Mining brengt nieuwe LTC en DOGE miner uit
02:40 Fees op Ethereum nemen 153% toe in één maand
05:43 Coinbase nu onder vuur voor handel met voorkennis
07:56 VS wil flinke energiebelasting op miners gaan heffen
10:18 Bankencrisis duurt voort: Volgende bank diep in de problemen
12:18 Koerrrsen koerrrsen!
14:42 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Fees Ethereum flink omhoog | Bankencrisis: weer bank in de problemen | Crypto nieuws vandaag | #871”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. door de hoge fees wil ik geen meme coins inschalen op uniswap voor ze listed zijn op exchanges hhhhh

  3. Probeer is BCH 😏 fast Cheap and NO CEO. Its just Bitcoin (;

  4. "Knowledge is being aware of what you can do. Wisdom is knowing when not to do it." —

  5. Hallo, wat is de beste manier om te beginnen met handelen, aangezien ik al een tijdje mijn persoonlijke onderzoek doe en ik nog steeds niet weet hoe ik moet beginnen

Reacties zijn gesloten.