FED verhoogt rente | MicroStrategy koopt Bitcoin | Crypto nieuws vandaag | #726


De Amerikaanse Federal Reserve gaat vandaag de rente verhogen. Dit zal de hoogste rente worden sinds het bestaan van bitcoin. Daarnaast heeft MicroStrategy weer bitcoins gekocht. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:25 MicroStrategy buys the dip!
03:30 BTC en ETH naar de Nasdaq
05:50 Colorado accepteert BTC voor belastingbetalingen
08:40 VS komt met voorlopig verbod op algoritmische stablecoins
11:17 FED gaat rente vanavond verhogen, wat nu?
13:28 Koerrrsen koerrrsen!
16:50 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “FED verhoogt rente | MicroStrategy koopt Bitcoin | Crypto nieuws vandaag | #726”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Grootschalig (6 miljoen dollar)? Dit noem ik echt niet grootschalig met wat hij de voorgaande keren heeft gekocht.

  3. De FED alweer verhoging rente nou ja dan gaat de Dollar erg snel omhoog niet zo best voor BITC. WAT NU HOGE INFLATIE in de V.S 😀😀😀

Reacties zijn gesloten.