FANTOM (FTM): Wat is Fantom? || De Ware Ethereum Killer? || FTM Prijsverwachting + Kopen of Niet?

laatste update: 08-2022


Fantom (FTM) staat bekend als een van de grootste concurrenten van Ethereum. Is het daadwerkelijk een Ethereum killer, of mist het toch wat? Na de video weet je wat Fantom is en of het zin heeft om FTM te kopen of niet!

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Gratis crypto training:
ByBit #1 exchange ($4055 trade tegoed + airdrops):

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#fantom #ftm #prijsverwachting

30 gedachten over “FANTOM (FTM): Wat is Fantom? || De Ware Ethereum Killer? || FTM Prijsverwachting + Kopen of Niet?”

  1. Als je op Yt zoekt “leemon baird asynchronous byzantine fault tolerance” kom je zowel een duidelijke uitleg van het principe als de (juiste) uitspraak tegen. Thanks voor de mooie content 👍🏻

  2. De zoveelste shitcoin die het niet gaat worden. Om te traden OK maar dan wel op tijd verkopen! Ik zit vanaf 2016 in crypto alle top 10 coins van toen zijn nooit wat geworden op Ethereum en BTC na. Bybit is de beste omdat Corné wordt gesponsord🤣

  3. MRS . LUCY GREG IS LEGIT AND HER METHOD WORKS LIKE MAGIC I KEEP WINNING EVERY SINGLE WEEK WITH HER NEW STRATEGY

  4. Goede dag allemaal < Geweldig bericht Het is een eerlijke, gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepost man, het is echt geweldige inhoud. het is oneerlijk dat sommige mensen niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen, zelfs als ik me hier al weken in verdiept vanuit het oogpunt van een handelaar, we hebben echt meer experts in het veld nodig om nieuwelingen te leren Hoe investeerders er wordt gewerkt om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC schommelt de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en het niet bekend is of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid heeft de meeste handelaren afgeschrikt en dwingt beleggers om vol te houden. Ik zou zeggen dat het totaal verkeerd is om te gaan zitten en misschien verliezen te lijden, dit is de verkeerde mentaliteit voor een belegger, want als belegger zou het aan ons moeten zijn om manieren te vinden om steeds meer munten toe te voegen en het doel te bereiken om een winst. Het hangt allemaal af van het model dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 0,2 BTC en verzamelde meer dan 1,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer ARGON TIHALT. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via e-mail [@Argontihalt@gmail.com} en Telegram [ @ DAILYTRADE147 } ☑ Zijn signalen zijn zeer nauwkeurig en bieden altijd een groot positief rendement op uw investering.

  5. Apart dat hij niet uitlegt dat 1 van de ontwikkelaars uit het fantom team was gestapt en hierdoor de hele munt in elkaar klapte. Sindsdien is eigenlijk iedereen bearish over fantom.

Reacties zijn gesloten.