Facebook de volgende techgigant met Bitcoin? | BTC Nieuws & Koers | #391

laatste update: 05-2022


Rond deze tijd worden de Q1-verslagen van Facebook, Google, Amazon en al die andere Big Tech bedrijven publiekelijk gemaakt. Wie van hun heeft Bitcoin? Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:00 Zet Facebook BTC op de balans?
03:48 Nexon koopt voor 100 miljoen USD BTC
06:25 ETH haalt nieuwe ATH!
09:30 Uranium Finance verliest 50 miljoen USD
11:59 Iran gaat import met crypto betalen
13:48 Koerrrsen koerrrsen!
19:40 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “Facebook de volgende techgigant met Bitcoin? | BTC Nieuws & Koers | #391”

  1. Enig idee of je straks met $DIEM (stablecoin) ook $BTC en andere crypto kan kopen? En andersom… Dit zou echt enorm Bullish zijn.

Reacties zijn gesloten.