Explosie BTC koers, wat gebeurde er? | Problemen voor Binance in UK | Crypto nieuws vandaag | #971


Bitcoin laat weer ouderwetse koersbewegingen zien; +10% in één dag? Wat was er allemaal aan de hand? Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:39 Explosie Bitcoin koers, en weer terug… Wat gebeurde er gisteren?
04:05 Niet alleen koers profiteert, dominantie op hoogtepunt
06:10 SEC waarschuwt naar aanleiding gebeurtenissen gisteren
08:32 Overheid VS: Meer dan 200.000 BTC in bezit
11:48 Binance stopt met nieuwe klanten in UK
13:43 koerrrsen koerrrsen!
17:27 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Explosie BTC koers, wat gebeurde er? | Problemen voor Binance in UK | Crypto nieuws vandaag | #971”

  1. @Blox 6:53 betrouwbaar of niet als je klakkeloos artiekelen overneemt zonder te controleren of het waar is verlies je geloofwaardigheid dat geld net zo goed voor jullie, dat van gister was ook gewoon hersneloos copypasten niks meer of minder van jullie kant. Daarmee kan ik Blox ook toevoegen aan het lijstje minder serieuze kanelen! Als je seireus genomen wil worden neem je geen artiekelen over die niet door officele partije zijn bevestigd zo moeilijk lijkt me dat niet een jurnalist zou beter moeten weten, athans wat stelt een jurnalist tegenwoordig nog voor het is allenmaal copypasten van elkaar, of het nu een RTL, SBS, NOS of Blox is het heeft niks meer met nieuwsvergaring te maken. 🤣 Je mag mijn mening ombeschoft vinden maar in mijn ogen ben je gewoon dom als je dingen klakkeloos overneemt of het nu als persoon, bedrijf, kanaal of jurnalist is. En het is leuk dat jullie over verder last van kunnen hebben…. Maar dat geld net zo goed voor jullie en elke ander die dit nepnieuws heeft verspreid.

  2. @00:06:50 'het was natuurlijk een betrouwbare source die het naar buiten bracht, Cointelegraph…' het feit dat wat ze naar buiten brachten niet waar was, is Cointelegraph dus niet betrouwbaar!😮

  3. Sorry maar dat is helemaal geen betrouwbare bron de cointelegraph!!! Is al meermaals met zulke foute berichten naar buiten komt. Wat positief is dat de marketmakers weer alles bullish buiten brengen. Dus inkopen laar en weer op tijd verkopen.

  4. Mooie generale wat te verwachten bij echte approvals 😎😎😎😎😎

  5. Pure manipulatie…

    Technisch was de chart bearish op HTF bij de candle close

    En nu zijn allemaal short geliquideerd behalve de mijne ik zal btc shorten tot onder de 20K!!!

Reacties zijn gesloten.