Europa schrapt verbod Bitcoin | Inflatie daalt | BTC nieuws vandaag | #601


Europa heeft toch beslist dat het bitcoin niet zal verbieden. Een reden voor dit verbod zou het milieu zijn, maar reguleren lijkt een betere optie. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:59 Europa komt toch niet met bitcoin verbod
03:42 Flexport bevestigd BTC op de balans te hebben staan
06:39 Nvidia gehackt, veel data buitgemaakt
08:57 Oprichter Citadel toch wél aan de crypto
11:39 Inflatiecijfers NL hoog, maar neemt af
14:17 Koerrrsen koerrrsen!
18:08 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

13 gedachten over “Europa schrapt verbod Bitcoin | Inflatie daalt | BTC nieuws vandaag | #601”

  1. In het filmpje wordt gezegd dat in paragraaf 61 9 c van MiCa proof of work verboden wordt. Maar in de regelgeving is er geen paragraaf 61 9 c. Er is 61 9, maar deze is niet onderverdeeld in a, b, c etc. Of staat er al de nieuwe versie op lex europa?

  2. Jo nou es, btc is juist decentraal en overheid plus bank geen invloed op laat ze links liggen

  3. >>>De cryptocurrency heeft deze maand een nieuw record bereikt en aangezien mensen hun biedingen verhoogden in de hoop enorme winst te maken met de stijging, maar zoals we nu kunnen zien, is de markt erg onstabiel, de waarheid is dat je altijd meer winst kunt maken met handelen in plaats van alleen maar vast te houden en te wachten tot de prijs van BTC omhoog schiet. Het is inderdaad een moeilijke beslissing voor zowel oude als nieuwelingen wiens bedoelingen alleen zijn om vast te houden en te verkopen, maar eerder het potentieel van het handelen in Btc, zou je in staat stellen om je Btc te laten groeien zonder rekening te houden met de huidige prijsgrafiek en ook je reet te redden van een toekomstige dip die kan optreden . Ik ben sinds februari dit jaar begonnen met handelen met de heer Greg Kaplan en heb tot op heden meer dan 8,1 Btc verdiend met mijn aanvankelijke 1,5 Btc, zelfs met de ups en downs. Met de hulp van Greg Kaplan-cryptocurrency hoef ik me geen zorgen te maken over de opkomst en ondergang van Bitcoin, je kunt gemakkelijk bij Greg On Telegram komen;; {@ Kaplansignals } voor meer winstgevende handel en nauwkeurigheid.

  4. Wat een gedoe die FUD. Verbannen! O nee toch niet! Toch wel! Toch niet! FUD maken om zelf in te kopen 😉

  5. Je kunt Bitcoin niet verbieden. Als zo'n verbod er komt, dan haal je heel simpel je bitcoins van je exchange op een ledger. Je bewaart het en reist een, twee of drie keer naar Salvador en je neemt je geld daar op in stukken. Klaar 🙂

  6. Btc zakt onder de 40 K, waardoor sommige handelaren een weekend 'oversold bounce' voorspelden. Verder inzicht in welke technische indicatoren handelaren in de gaten houden, werd verschaft door de onafhankelijke marktanalist Bradston Neil Crypto. plaatste de volgende grafiek en benadrukte het belang van het 50-daags voortschrijdend gemiddelde 50 MA. Door de signalen en begeleiding van Brad te gebruiken, is het voor mij veel gemakkelijker geworden om waardevolle winsten te maken. Ik zal het contact van Bradston Neil in mijn commentaar hieronder achterlaten.

  7. Leuke inhoud, nou, de prijspomp is geweldig voor zeer vroege investeerders of degenen die 7 dagen geleden voor het eerst binnenkwamen, anders stuitert het gewoon terug naar de normale prijs voor de rest van ons, wat goed is, btc is echt een klasse apart , het heeft geen concurrenten. Alle andere alts concurreren met elkaar, ze zijn meer gecentraliseerd en de meeste zijn geen voltooide projecten. Ik kan het niet geloven als ik mensen hun btc hoor verkopen voor alt lol, daarom handel ik met een van de beste analisten sinds de laatste beer die ik maximaal succes boek. Met een hoofdletter van 6 kon ik van september tot nu 17 btc verdienen na het uitvoeren van transacties met dagelijkse tips en info van Bradston Neil, een bekende handelaar uit Los Angeles, Verenigde Staten. Ik heb zijn contacten in de onderstaande reactie achtergelaten, wees voorzichtig!

  8. dit is een geweldige video, kan iemand me alsjeblieft helpen met de juiste aanpak om goede winsten te maken in cryptocurrency-investeringen, ik heb geprobeerd mezelf te verhandelen met de weinige kennis die ik heb gekregen van YouTube-video's, maar mijn winst is erg slecht.

Reacties zijn gesloten.