Ethereum op Bakkt, All Time High | Bitcoin nieuws vandaag en koers | #534


Prijswinnaar bekend! Check de video voor de winnaar van de CryptoTag. Vandaag veel nieuws, maar zonder Axel, maar met Jari. Lets’ go!!
Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:41 Overzicht top 10 coins
03:50 Weer goed nieuws uit Amerika
06:12 Grootste update van bitcoin sinds 2017: Taproot
08:39 Tweet Elon Musk
11:57 Bakkt voegt Ethereum toe
13:00 Koersoverzicht
21:45 Vacature BTC Direct
22:25 Winnaar Giveaway
23:01 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

29 gedachten over “Ethereum op Bakkt, All Time High | Bitcoin nieuws vandaag en koers | #534”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Het gaat zeker een stuk beter Jari , ga zo door. En laat Axel lekker op vakantie blijven, dan stijgt de koers lekker door

 3. Hele interessante video. Probeer ietsje minder voor te lezen maar voor de rest een top video. Geheel in de lijn zoals Axel het doet. Jullie kunnen elkaar wel vaker afwisselen

 4. goede video! beter ten opzichte van de vorige x al mag ik ff eerlijk zijn! keek goed weg thanks.

 5. jeej wat een verbetering met de vorige keer. Je leert/ ontwikkeld snel! goed bezig!

 6. Mega vooruitgang met de vorige keer Jari!! Toppertje! Heerlijk dat je (nog) niet zo zakelijk praat!! Heb met veel plezier gekeken!

 7. Nette video Jari,
  Mooie presentatie en flink verbeterd
  Ga zo door !

 8. blijf van je buro af, als de mic daarop staat, het is een gebonk van jewelste

 9. Jari ik zou wel wat verder weg van je green screen gaan zitten ahhaha

 10. Elon hoeft ook geen vermogensbelasting te betalen ? graag je reactie

 11. Wel echt een slechte greenscreen set sorry.. Verder goede video

 12. Dit was echt een enorme sprong vooruit qua presentatie en sowieso heb ik bij Jari altijd een stuk meer het idee dat ik echt wat leer. Dus, nog een paar vakanties van Axel en hij is helemaal en we hebben gewoon een nog betere presentator (dan Axel zelf)…

 13. Yo man, lekker bezig weeral. Ik merk enkel dat je je ellebogen vaak op tafel stoot of je handen lichtjes tegen elkaar klapt waardoor er wat ongewenste geluiden door de micro galmen. Misschien kan je die ellebogen oplossen door je rug wat te rechten zodat ze de tafel dan niet meer raken? In ieder geval goed dat je open staat voor opmerkingen en commentaar man, top bezig.

Reacties zijn gesloten.