Ethereum of een Ethereum token versturen van Bitvavo naar een Ledger hardware wallet


In deze video laat ik je zien hoe je Ethereum en Ethereum tokens kunt verzenden van Bitvavo naar een Ledger hardware wallet.

In deze video maak ik gebruik van een Ledger Nano X, maar de video is geschikt voor alle hardware wallets van ledger.

Als Ethereum token gebruik ik Chiliz (CHZ). De stappen voor Chiliz zijn hetzelfde voor alle Ethereum tokens in Bitvavo.

Nog geen Ledger?

Nog geen Bitvavo account? Maak snel een account aan via onderstaande link en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten.

Video is gemonteerd met Movavi

Website Webcoins:

Inhoud video:
00:00 Intro
00:24 Ethereum app installeren op de Ledger
01:29 Ethereum account aanmaken op de Ledger
02:49 Walletadres Ethereum toevoegen aan Bitvavo
04:13 Adresboekverificatie Ethereum in Bitvavo
07:52 Ethereum verzenden naar de Ledger
10:18 Ethereum token account aanmaken op de Ledger
12:30 Ethereum token verzenden naar de Ledger
14:06 Outro

9 gedachten over “Ethereum of een Ethereum token versturen van Bitvavo naar een Ledger hardware wallet”

 1. Daar was die al! Bedankt voor de heldere uitleg, ik ga vanavond direct mijn ledger nano X aanschaffen. Je ging ook eentje over BTC maken toch?

 2. Hartelijk dank kerel , ik ga deze avond met behulp van je video aan de slag . Zonder hulp zou het voor mij erg moeilijk zijn om dit ( al die stappen en in juiste volgorde ) uit te vogelen .

 3. Adres verificatie lukt niet bij mij via me telefoon op de ledger s plus , lukt dit echt alleen via de pc ?

  Staat als ik een schermopname wil maken dat het niet word ondersteunt.

  Gebruik zelf nu de Samsung s22

  Mvg michael

 4. Hai, kun je ook nog een video maken. Om meerdere ledgers te gebruiken met gebruik van de live app.
  Thanks 👍🏻

 5. Ik heb het voor elkaar gekregen, en eth alsook btc vanaf bitvavo naar mijn ledger nano s+ kunnen sturen . Voorlopig nog maar met kleine bedragen om te testen , maar het is dus gelukt . Dit door hulp van jou youtube video , dus nogmaals dank hiervoor ! Het confirmeren op mijn ledger duurde telkens wel ff , ookal stond het bedrag reeds op de men ledger bijgeschreven , toch stond er nog steeds : niet geconfirmeerd in oranje keur . Dan na nog dik uur wachten verscheen er in groene kleur : geconfirmeerd . Dit zal dan wel normaal zijn vermoed ik . Heb ook geen tag’s moeten gebruiken bij btc en eth . Straks ga ik ada en matic naar men ledger sturen , daar moet ik misschien wel tags gebruiken ? Wat gebeurt er als je een tag moet gebruiken en je vergeet deze in te vullen , en dan van bitvavo naar ledger verstuurt , komt het bedrag dan niet aan ? Is het bedrag dan weg voorgoed of kun je dit nadien nog ongedaan maken ? Sorry voor alsnog de vragen die ik heb , maar voor mij is met ledger werken volledig iets nieuw en aangezien het om zuur verdiend geld gaat dat je verstuurt ….. je begrijpt de bezorgdheid wel neem ik aan .

 6. Klopt het dat je eerst saldo op je ETH account moet hebben staan, voor dat je een 2de account voor matic kan aanmaken ?

 7. Ik hou van jou bro…eindelijk een uitleg hierover……ik wil zelf ada eth en vet erop zetten kan dat op de NanoS?

 8. top video! Ik heb via kpn veilig op mijn laptop een extra beveiliging. Klopt het dat ik door de beveiliging niet goed kan verbinden tussen de ledger en de laptop?

Reacties zijn gesloten.