Ethereum naar $800?!? ETH 2.0 contract is live! + Analyse OCEAN/BAT/YFI/LINK/Bitcoin in 2022

laatste update: 09-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van ETH/OCEAN/BAT/YFI/LINK/Bitcoin. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perpectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

14 gedachten over “Ethereum naar $800?!? ETH 2.0 contract is live! + Analyse OCEAN/BAT/YFI/LINK/Bitcoin in 2022”

 1. 😢 die etherium is dat een nieuwe die 2,0 ? of de gewone eth

 2. Thnks John idd morgen de 250. Mijn eth ga ik gewoon Holden. Waarbij mijn lange termijn target 0.1 Bitcoin wordt . Als de Bitcoin ooit de 100.000 (of meer) behaalt verwacht ik dat eth ook meegroeit en misschien wel harder dan Bitcoin.

 3. I AM VERY HAPPY TO MINE 2BTC FROM HACKERYURI THE ADMIN ON TELEGRAM 💯 LEGITIMATE AND TRUSTWORTHY PERSON.

 4. Fijne analyse John.
  Vraagje heb wat info over uniswap? Eind november zullen weer meer Coins gereleased worden wat kan dat met de prijs doen? Ik weet niet of het positief of negatief is, volgens mij komen er 40% uniswap bij.
  Thanks. Op naar morgen💪

 5. Hi John! Het is voor mij nogal onduidelijk hoe het staken precies gaat werken. Is er hardware nodig zo ja welke? Hoe werkt het operationeel precies? Dus hopelijk lanceer je snel content :)! Groetjes Richard

 6. Thanks voor video 249! Morgen 250 en hopelijk nog veel meer!

 7. Na 3 jaar in crypto te zitten.
  Blijf ik het nog steeds mooi vinden als mensen mij vertellen dat bitcoin naar 0 gaat 😉

 8. What do you think of $YFI on #MXC_Exchange? I am planning to buy long on $YFI on MXC Margin, I think it will reach $20k soon! 🤑

Reacties zijn gesloten.