ETHEREUM Naar 10.000 Door Spot ETF!


ETHEREUM Naar 10.000 Door Spot ETF!

In deze video gaan Chris en Berry met jullie bespreken wat de ETF van Ethereum precies inhoud en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn.

🔶 Snel, veilig & vertrouwd je crypto currency aankopen bij Bitvavo.
Iedereen die zich bij Bitvavo aanmeldt en het KYC-proces voltooit, ontvangt via deze link een welkomstbonus van €10!

➡️

🔶Maximaal profiteren van de markt door te traden tegenover verschillende BTC en USDT pairings? Wij gebruiken hier al jaren het platform van Bybit voor.

➡️

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#etf #ethereum #doopiecash

18 gedachten over “ETHEREUM Naar 10.000 Door Spot ETF!”

 1. Ik wil nog even benadrukken dat je in de afgelopen lange bearmarket je niemand meer hoorde over crypto, maar dat jullie gestaag doorgingen met video's en analyses. Nu die bullmarkt steeds meer confirmed lijkt zie je de eerste 100x video's oppoppen van youtube accounts waarvan je niks hoorde afgelopen cryptowinter. Met andere woorden, de prijs doet er niet toe, maar het geloof in bitcoin bij jullie. Daarom,; Doopiecash is gewoon top. Informeel, en realistisch. Een aanwinst voor crypto NL

 2. Celestia gaat de knaller worden. Ethereum is zo dood als een kanarie in een kolenmijn

 3. Ga later kijken Chris 😄
  Voor de kijkers, ik heb net een technische analyse gedaan op de altcoins met lagere ranking.
  Ik voorspel dat de prijsactie van deze coins onvoorspelbaar gaat worden

 4. Jullie gaan er van uit dat er iets veranderd is en dat Etherium nu achter bitcoin aan loopt maar wie zegt er dat bitcoin niet enigzins overgewardeerd is momenteel door de etf? Misschien loopt Etherium nog steeds gewoon voor op Bitcoin en is dit een teken dat we nog een leveltje gaan verliezen? Wel weer een leerzame video mannen THNX!

 5. Wat het eigenlijk gewoon is….

  …we gaan JEKKOOooooo! 👊🤣

 6. Maar hij is er nu wel! 😂 Naar 35k!!! 🎉🎉🎉🎉 ethereum heeft een betere user case dan BTC. Bitcoin hebben we als een "store of value" eigenlijk helemaal niet nodig. Want ethereum doet dat ook nog.

Reacties zijn gesloten.