Ethereum merge en koersanalyse


πŸ‘‰ Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief: πŸ‘ˆ
πŸ‘‰ Kijk ook op πŸ‘ˆ

De ethereum merge komt steeds dichterbij en in deze video leg ik uit wat de merge precies inhoudt en wat dit voor jou betekend. In het tweede gedeelte van de video gaan we in op de grafiek van Ethereum en bespreek ik welk effect de merge heeft op de prijsvorming.

Goede nieuwsbronnen:

https://decrypt.co/

https://ethereum.org/

Inhoud van de video

00:00 – Intro
02:41 – Ethereum merge
15:59 – Koers analyse
26:46 – Afsluiting

➑ Deze video is geen financieel advies en enkel voor educatieve doeleinden.

⛔️⛔️⛔️ Let op: in de comments zijn er personen die zich voordoen als mij met in hun naam een whatsapp verwijzing. Dit ben ik uiteraard niet! ⛔️⛔️⛔️

9 gedachten over “Ethereum merge en koersanalyse”

 1. Klasse david! Ik vind het super interessant je een keer een video maakt over het technische aspectenπŸ’ͺ🏼

 2. Er zijn scammers actief die zich voordoen als mij (soms met een whatsapp nummer in hun naam) en je vragen je aan te melden voor bepaalde diensten of groepen. Dit ben ik NIET en ik heb je ook niets te verkopen. Ik ben op dit moment enkel actief op YouTube en Instagram.

 3. Thnx David, duidelijk verhaal! Ben benieuwd naar je video over de naderende recessie. In mijn ogen staat er heel wat te gebeuren en zijn een heleboel mensen zich hier nog niet van bewust.

 4. Ha david, dus als ik het goed begrijp en ik eth bijvoorbeeld op een ledger zou laten staan, dan kom zou er automatisch bij een eventuele fork de tokens op deze ledger worden bijgezet. Hier hoef ik dan niets voor te doen/ in te stellen vanuit de ledger?

 5. Hoi David, het is mij niet duidelijk of Ethereum op de hardware Wallet naar de beurs moet (de verkoop in) voor de merge. Of kan Ethereum gewoon op de wallet blijven staan? Ik wil voorkomen dat mijn Ethereum munt straks niets meer waard is.

 6. Een YouTuber met echt goede info! Die zijn met een lampje te zoeken.
  Thanks man!

 7. Dit is voor mij nog next level. Heb mijn crypto bij Bitmymoney staan. Zoals ik begrijp loopt dat gewoon door. Maar is het nu juist een koop moment of juist niet.
  Je verhaal komt positief over, dan zouden we toch een opgaande lijn in ETH mogen verwachten ?

Reacties zijn gesloten.