Ethereum hoogste koers ooit! | Bitcoin 500.000 euro? | BTC nieuws vandaag | #322 in 2022

laatste update: 09-2022


Weer een mooie dag voor de koersen. Ethereum breekt record en waar ligt het plafond voor bitcoin?

Vanavond ook weer een nieuw bericht van BLOX. Houd deze pagina in de gaten:

Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro & BLOX
00:39 Tether en Bitcoin
04:56 Ethereum all time high
06:19 Institutioneel geld in bitcoin
10:15 Willy Woo grafiek
13:26 Guggenheim voorspelt bitcoin van 500.000 euro
16:00 Ethereum koersanalyse
18:13 Bitcoin koersanalyse

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Krijg 5 euro bitcoin:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van de bitcoin, de koers van de litecoin, de koers van de ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

22 gedachten over “Ethereum hoogste koers ooit! | Bitcoin 500.000 euro? | BTC nieuws vandaag | #322 in 2022”

 1. Heel fijn om zo'n munt in je portefeuille te hebben tijdens zo'n week!

 2. Ben blij dat ik de ETHUP (leveraged ether token) heb gekocht vorige week!

 3. Wacht maar tot Litecoin door PayPal geaccepteerd wordt als betaalmiddel, en vooral als Litecoin binnenkort een privacy update krijgt zal de prijs uitschieten tot 2500€..niets voor niets het zilver van Bitcoin

 4. Ik ben blij dat ik 20 ETH heb gekocht tegen een prijs van $160 verleden jaar. En gewoon HODL. Ik verwacht dat ETH omhoog gaat naar $10.000

 5. Bedankt voor de waardevolle informatie die jullie elke dag brengen. ik kijk elke dag weer uit naar een nieuwe video, jullie kanaal stijgt ook lekker hard mee met de bullrun van bitcoin. Ga vooral zo door!

 6. Graag advies over Bitcoin, nu bijkopen of wachten op een dip?

 7. Denken jullie dat de platform Earth2 (virtuale real estate) the next bitcoin zal worden ?

 8. Hallo blox, leuk die 2 statement! Maar gisteten stond er in de eerste blogpost dat er vandaag een manier aangeboden zou worden over geleden schade! Dat is er nu mooi afgehaald!!!!!!???????? Gaan we daar nog wat aandoen ? Anders is de terleurstelling en verlies erg groot! Op twitter is al een pagina met 158 gedupeerden die juridisch bezig zijn! En nog even andere platforms noemen(negatief) in je eigen statement siert jullie ook niet!

 9. 1 %niet krijgen van iets wat je niet heb is niet leuk! Meer dan 60 % niet krijgen van iets wat van jou is winst of inverstering is helemaaaal niet leuk!

 10. Fix jullie BLOX app even! Crashed net als Coinbase. Zijn jullie Ethereum met scaling issues ofzo😂?

 11. Prima video, heb alleen soms het gevoel dat ik naar een DJ uit de jaren '80 aan het luisteren ben.

 12. Welnee bitcoin binnen 2 weken naar 500.000.000.000. ECHT WAAR alle bitcoin brokers zeggen het!!!

 13. waarom vind ik Decred zoveel beter dan bitcoin? real recognises real.

 14. De meeste nieuwkomers / oude houders en potentiële investeerders ondermijnen en negeren vaak het belang van technische analyse met betrekking tot handelen. Technische analyse voorspelt overdreven de beweging van activaprijzen, ongeacht wat er op de bredere of bredere markt gebeurt. In wezen omvat het proces het bestuderen van de paden van een bepaalde activabeweging in het verleden om een duurzaam patroon vast te stellen dat kan worden gebruikt om toekomstige bewegingen te voorspellen. Ik zou investeerders daarbuiten willen aanmoedigen om te handelen met het weinige dat ze hebben of handelswaarschuwingen te kopiëren van een professionele handel die sinds de laatste bearmarkt de heer Ethan Louis Trading Signals en Strategy Designer gebruikt, waardoor mijn portefeuille dagelijks wordt uitgebreid. Met zijn strategie / signalen heb ik mijn portfolio kunnen laten groeien tot 13 btc met mijn eerste 2,8 btc. Je kunt hem allemaal bereiken op Telegram @Ethanlouiscrypto

Reacties zijn gesloten.