Ethereum (ETH) BULLISH tot het einde van het jaar? | Ethereum op het HOGE tijdframe


Is Ethereum (ETH) nu bullish tot het einde van het jaar? Of gaat het pas een interessant nieuwjaar worden? In deze video bespreek ik in iedergeval mijn visie voor Ethereum op het HOGE tijdframe.

Enjoy!

#ethereum #ETH #biggerpicture

Andere Exchange? Ik zou zeggen KIES VOOR BYBIT”
🥇 Bybit Aanmeld link en PROFITEER van 30 dagen FEE vrije limit order!

🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

⚡Join de Daytrading Community:

———————————————-
✅ Trading VIP Pakket:

✅ Elliott wave cursus:

✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥TikTok:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Ben jij geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

5 gedachten over “Ethereum (ETH) BULLISH tot het einde van het jaar? | Ethereum op het HOGE tijdframe”

  1. volgens mij gaat die niet zo veel bewegen omdat de intresse er minder is en veel die tegen nieuwjaar hun crypte gaan verkopen voor hun ballance maar vorig jaar was het in november dat die ook ging zakken . ik verwacht (wie ben ik he ?) na nieuwjaar dat die weer wat zal gaan stijgen ergens tegen de zomer hopelijk weer een mooie bullrun maar dat zal ook wel te vroeg zijn volgens mij maar ik heb geen glazenbol spijt genoeg

  2. Lekker videootje weer ouwe pik, je zegt dat je verwacht op uitbraak richting 17/1900$ dus kunnen we gewoon kopen en als hij niet uitbreekt deze weken dan wel januari. Dus gewoon een goede kerst😁😁 kerst moet eigenlijk altijd goed zijn los van de winst of verlies. Bedankt

Reacties zijn gesloten.