Ethereum de volgende POMPER?! + Bitcoin & alts analyse


In deze video geef ik jullie mijn blik op de cryptomarkt en deel ik met jullie mijn bitcoin analyse.

Social media:

➤ Discord:

➤ Twitter: DKcrypto_NL

➤ Instagram: dkcrypto_nl

➤ Website:

Disclaimer van dkcrypto:

DKcrypto’s YouTube kanaal is niet bedoeld om een specifiek inversteringsadvies te verstrekken. De content die wordt gedeeld is op educatieve en amuserende basis. De vrijgegeven content kan op geen enkele wijze als financieel advies worden opgevat en benadrukken dat ook nooit te geven.

Het is verstandig om goed na te denken alvorens je een investering doet in de cryptomarkt en investeer nooit meer geld dan je kunt verliezen. Het kopen en verkopen van crypto valuta brengt grote risico’s met zich mee. Wees jezelf ervan bewust dat je een deel of het volledige aankoopbedrag kunt verliezen.

DKcrypto is niet verantwoordelijk voor een eventueel financieel verlies. Het is verstandig om ervan bewust te zijn dat de vrijgegeven informatie snel is achterhaald door de snelheid en daarbij horende volatiliteit van de cryptomarkt. DKcrypto kan niet instaan voor juistheden en/of volledigheden van de versterkte informatie. Het gebruik hiervan is jouw eigen risico.

Daarnaast accentueren wij dat jijzelf verantwoordelijk bent over de vrijgegeven informatie. Je dient te allen tijde informatie zelf te bestuderen en te verifiëren. Eenieder die crypto valuta aankoopt en verkoopt, dient alvorens onderzoek te doen.

1 gedachte over “Ethereum de volgende POMPER?! + Bitcoin & alts analyse”

  1. Ik denk omlaag …correctie en dan verder, ETF nieuws wel huge voor komende jaren qua bitcoin prijs 🚀🚀🚀🚀🚀

Reacties zijn gesloten.