Ethereum beren brullen terwijl de prijs worstelt; Hier is waarom Bulls $ 1.000 moeten verdedigen


  • De prijs van ETH herwint zijn vraagzone van $ 1.200 terwijl de prijs stuitert naar een regio van $ 1.250 ondanks marktonrust.
  • De prijs van ETH blijft sterk na een bearish neerwaartse trend met de huidige toestand van de markt, aangezien de meeste handelaren en investeerders er onzeker uitzien.
  • De prijs van ETH stuitert van een dieptepunt van $ 1.100 op de dagelijkse tijdframes, terwijl de prijs streeft naar een herstel in de richting van de 50 exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA)

In de afgelopen twee dagen heeft de cryptomarkt een drastische verschuiving in het sentiment gezien, waarbij Ethereum (ETH) en de prijs van andere altcoins vechten om te overleven na het nieuws dat Binance FTX niet zou overnemen na due diligence. In voorgaande weken presteerde de prijs van Ethereum (ETH) goed, van een dieptepunt van $1.300 naar een hoogtepunt van $1.680. De meeste altcoins stijgen, aangezien veel winsten van meer dan 200% hebben opgeleverd, waaronder DOGE die van een regio van $ 0,55 naar een hoogtepunt van $ 0,15 steeg, waarbij velen hoopten op meer herstel. Toch werden deze verwachtingen ingekort door de onzekerheid rond de cryptomarkt, wat leidde tot veel angst over waar de markt naartoe gaat. (Gegevens van Binance)

Ethereum (ETH) prijsanalyse op de wekelijkse grafiek

De afgelopen dagen waren gevuld met zoveel turbulentie in de crypto-ruimte, omdat veel altcoins moeite hadden om kracht te tonen nadat ze hun belangrijkste steun hadden verloren om prijsdaling tegen te houden.

De huidige onzekerheid rond de markt heeft geresulteerd in onwil van handelaren en investeerders om altcoin-aankopen te doen, omdat er geen garantie is dat ze binnenkort zullen stijgen.

Het nieuws dat Binance de situatie redde door FTX over te nemen, leidde tot zoveel spanning omdat de crypto-ruimte onrustig blijft, waardoor de prijs van de meeste altcoins te lijden heeft, inclusief de prijs van ETH.

De prijs van ETH zag zijn prijs dalen tot een wekelijks dieptepunt van $ 1.100 voordat hij uit deze regio stuiterde, wat een grote kracht toonde voor een regio van $ 1.300, aangezien de prijs ernaar streeft hoger te breken. De prijs van ETH moet stijgen naar een regio van $1.450, als een vraagzone om veilig te blijven voor uitverkoop.

Wekelijkse weerstand voor de prijs van ETH – $1.500.

Wekelijkse ondersteuning voor de prijs van ETH – $1.100.

Prijsanalyse van ETH op de dagelijkse (1D) grafiek

Dagelijkse ETH-prijsgrafiek | Bron: ETHUSDT op Tradingview.com

De prijs van ETH blijft aanzienlijk sterk in het dagelijkse tijdsbestek, aangezien de prijs handelt boven $ 1.200 ondersteuning na te zijn teruggekaatst vanuit de regio van $ 1.100, waardoor ETH zijn vraagzone verloor aan de beren.

Als de prijs van ETH boven de $1.500 uitkomt, zouden we meer rally’s voor de ETH-prijs kunnen zien; een doorbraak onder een regio van $1.100 zou leiden tot meer uitverkoop voor ETH.

Dagelijkse weerstand voor de ETH-prijs – $1.500.

Dagelijkse ondersteuning voor de ETH-prijs – $ 1.100.

Featured Image From zipmex, Charts From Tradingview

Plaats een reactie