ETH-walvissen scheppen ZAND op, bijna 80% hoger, vanwege het sterk gekochte crypto-menu


De Sandbox is een van de leidende spelers in de GameFi ruimte. Zijn native token SAND gaat nu door het net van ETH-walvissen terwijl de altcoin-rally doorgaat in zijn derde week. Volgens CoinGeckois het token de afgelopen twee weken met 76% gestegen.

ETH-walvissen voegen ook brandstof toe aan dit vuur, verzamelen ZAND en voegen de crypto erop toe top 10 tokens die in de afgelopen 24 uur zijn gekocht. Samen met de recente release van Spelmaker 0.8Het Sandbox-ecosysteem zal naar verwachting een dominante speler blijven in de GameFi-ruimte.

Image: Chain Debrief

Meer ondersteuning van ETH Whales

De koopwoede van walvissen heeft de prijs van SAND effectief opgedreven op de bredere markt. Kijkend naar de grafieken, is het token bijna op 80% in de afgelopen twee weken. Dit zorgde er op zijn beurt voor dat het token het prijsweerstandsniveau van $ 0,7540 testte.

Naast het kopen van walvissen heeft de release van Game Maker 0.8 zeker een effect op het token. Volgens het ontwikkelingsteam Middelgrote postbracht deze upgrade functies met zich mee waar de community in het verleden om had gevraagd.

eth walvissen

Image: BitIRA

Nieuwe gameplay-functies voor meerdere spelers, nieuwe belichtings- en nabewerkingseffecten en de toevoeging van audio- en videostreaming op het platform zullen zeker meer aandacht vestigen op het platform en de GameFi-ruimte. Met gaming bedrijven gezien de kracht van Web3-ontwikkeling, zullen platforms zoals The Sandbox in populariteit blijven stijgen.

Staat ZAND op vaste grond?

Op het moment van schrijven wisselt het token van eigenaar voor $ 0,7044. Met cruciale ondersteuning van $ 0,5015 kan dit genoeg zijn voor SAND om hogere hoogtepunten en hogere dieptepunten te behouden. ETH-walvissen moeten echter voorzichtig zijn, aangezien een doorbraak onder de $ 0,6327-ondersteuning een mogelijke doorbraak boven $ 0,7540 zou vertragen.

Het huidige sterke momentum van Bitcoin wordt ook op korte tot middellange termijn weerspiegeld door het token. Dit betekent dat als BTC ooit – ’s werelds grootste crypto-activum in termen van marktkapitalisatie – het blijft gedenkwaardig klim om de weerstand van $ 21.500 te doorbreken, zou SAND winsten van meer dan $ 0,8626 zien, wat de verliezen zou wegnemen die optraden toen crypto-uitwisseling FTX instortte.

Een dergelijke doorbraak zou een grotere rally teweegbrengen. Als de rally echter op weerstand stuit, zouden investeerders en traders moeten consolideren boven $ 0,6327 om verdere bullish bewegingen in de komende dagen en weken te ondersteunen.

Verbeteringen in de macro-economische situatie zouden de prijs van SAND ook moeten helpen om cruciale consolidatieniveaus veilig te stellen. Met inflatie Het lijkt erop dat het ecosysteem en SAND zouden profiteren van de hoge correlatie met Bitcoin en Ethereum.

-Uitgelichte afbeelding: Screen RantPlaats een reactie