‘En toch haalt de bitcoin de 100.000 dollar’ – CRYPTO-UPDATE


Dramatisch koersverlies voor de bitcoin. Handelaar Crypto Michaël heeft niettemin een rotsvast vertrouwen in de digitale munt. Abonneer je hier:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter: f

30 gedachten over “‘En toch haalt de bitcoin de 100.000 dollar’ – CRYPTO-UPDATE”

 1. Even voor de duidelijkheid; een koers gaat niet omhoog of omlaag vanwege een hack op een een of andere onbekende exchange. Dit heeft puur te maken met prijs manipulatie aangezien we op een enorm lage volume draaien. Lage volume betekend dunne orderboeken waardoor grote spelers in de markt gemakkelijk de prijs kunnen dumpen. Als eenmaal een aantal stop-losses worden aangetikt, begint het domino effect en komt er paniek. Vervolgens worden er verschillende nieuws artikelen aan gekoppeld als mogelijke oorzaak.

 2. prijs staat echt compleet los van de technologie van blockchain kom op man sommige mensen denken dat de prijs alles is dat zijn alleen de mensen die er in zitten om geld te maken

 3. Respect voor deze jonge trader. Irriteer me wel aan de manier van vragen stellen van de reporter. Zeg maar nerd als je een trader bent slaat nergens op. Op Crypto micheal maar eens ff abonneren.

 4. Toffe uitleg! Ik gebruik liever LiveCoinWatch… Waarom gebruiken jullie Coinmarketcap?

 5. Super gast,ik ben het compleet met hem eens,het gaat goed komen.Koop nu ,of heb later spijt.

 6. Tjong wat een onzin, de institutionele investeerders zullen nooit komen. Ze zitten helemaal niet te wachten, ze volgen de koers als een freakshow. Deze gast is ontzettend dom. Of handig om anderen er in luizen.

 7. Mooi hoe die lui maar blijven vertrouwen en geloven. Maar elke maand gaan we lager en lager. Sommige moeten echt eens wakker worden.

 8. ik ben eruit, let op de onzekerheden nu pas aan t eind van het jaar is dat aan het herstellen dan pas gaan ze omhoog.

 9. Blockport (BPT) en Clearpoll (POLL) zijn wat mij betreft de beste hidden gems.

 10. Tja het punt is..we weten het niet..wat positief is…cryptos worden steeds meer een commodity en veilige haven..zag ook de beweging in juni met Italie

 11. Michaël wat vind je van Lisk? Ook een platform met veel potentie naar mijn mening. Komodo is deels ook een privacy coin, ben je niet bang dat het reguleren van cryptocurrency door de overheid privacy coins kan schaden?

 12. dezen gast snapt het teminsten gaat niet om de cryptomarkt maar de technologie BLOCKCHAIN 😀 de technologie is voor ongeloofelijk veel toepasbaar denk bvb aan een qr code als indentificatie middel waar al jou gegevens opgeslagen staat in blockchain. auto papieren qr code medice gegevens qr code. land bezittingen vast gesteld op een blockchain bijna alles zal vervangen worden door blockchain als blockchain veder ontwikkeld is. zijn de mogelijkheden zo groot dat het zeer waarschijnelijk in 80% van de dingen waar we elke dag mee bezig zijn zit verwerkt

 13. Hahaha jezus, 1,82 is dus niet een hele goedkope munt… prutser

 14. Die gast kent werkelijk niets van blockchain of crypto 😀 hodlidioot

 15. Wat een onzin deze uitspraken, al die currencies zijn alleen maar gebouwd op marketing. "'volgens mijn analyse zal het goedkomen'' gebaseerd op wat? Het gaat niet om jong tegen oud, het gaat om risico. Rule number 1 in beleggings wereld is ''dont lose money''. Sure de blockchain technology is echt een goede ontwikkeling, maar dat hoeft helemaal niet gelinkt te zijn aan crypto currencies, IBM en VMWare hebben hun eigen blockchain platform gemaakt zonder currency (Blockchain heeft niet persee iets te maken met currency). Crypto currencies worden pas veel waard als die opzichzelfstaand worden gereguleerd door grote overheden en dat zal voorlopig niet gebeuren, omdat het 1. niet nodig is en 2. decentralized is.

 16. TA is waarschijnlijk het enige dat jong en oud nog verenigt. Maar misschien is ook daar een verandering in stroming bij jongeren te verwachten. Maar wat vooral geldt is wat het aandeel van de betrokken marktbeïnvloeders op crypto zal zijn. Blijft het hoofdaandeel bij institutionele _belegeraars_, dan blijft veel bij het oude. Gaat dit aandeel almaar meer naar het alledaagse "beleggers"publiek en verandert het idee over verdeling van de macht in monetaire middelen, dan kan je niet anders dan een veranderde TA verwachten.

 17. Niks oud tegen jong. Het is realistisch tegen niet realistisch, bruikbaar tegen niet bruikbaar, algemeen geaccepteerd tegen niet algemeen geaccepteerd, gebruiksvriendelijk tegen niet gebruiksvriendelijk.
  Of gewoon:

  "I don't want political ideology when I pay for my coffee.
  I just want a payment network that works and allows me to benefit from a smooth transaction."
  Izabella Kaminska

  Ik voorspel betalen met euro's over de (een) blockchain vanuit een wallet via je mobiele telefoon georganisseerd vanuit de overheid en/of banken. Het kan zelfs een nieuwe door de overheid gereguleerde munt zijn. Tussen nu en 5 jaar?

 18. voor goede traders maakt het niks uit of de markt omhoog of omlaag gaat. je kan ook winst maken op een dalende markt

Reacties zijn gesloten.