EINDE Altseason is in zicht!? | Altcoin checkup Dogecoin, Aave & Zilliqa


EINDE Altseason is in zicht!? | Altcoin checkup Dogecoin, Aave & Zilliqa

In deze Altcoin Checkup kijken we naar:
DOGECOIN (DOGE)
AAVE (AAVE)
ZILLIQA (ZIL)

0:00 Intro
02:00 Einde Altseason
7:03​ DOGE
11:16​ AAVE
14:18 ZIL

Andere coins zien? Laat je verzoek achter onder deze video!

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥
🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
🔥 Discord: De invite link staat op de homepage van
📧Vragen: info@doopiecash.nl ___________________________________________________________________
Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Altcoins #Crypto #doopiecash

30 gedachten over “EINDE Altseason is in zicht!? | Altcoin checkup Dogecoin, Aave & Zilliqa”

 1. ☝☝☝ Voor de nieuwe mensen onder ons, en de mensen die nog niet geabonneerd zijn. Abboneer op DC! Druk op het belletje en ontvang iedere dag een melding van de Boys.
  Kost niks, geheel gratis TOP content! Laten we met ze alle Crypto, en dit kanaal naar een hoger level tillen. Door een duimpje achter te laten.

  En vergeet deze video niet te delen 😉 👆👆👆

 2. Weet je wat het vervelende is. De meeste mensen hier die zijn pas begonnen in maart. Als je hier al een jaar is zit dan weet je dat altseason allang begonnen is. Want jaarlijks 4000% is niet normaal.

 3. Echt irritant hoe je steeds "altcointjes" zegt.
  Zeg gewoon altcoins.😋

 4. Kunnen jullie eens kijken naar elrond

  Sterk project maar is zwaar onderbelicht

 5. de coins die een zeer sterke gain hebben gezien zoals DOGE en ARRR zullen de basis vormen voor de altseason voor de andere coins… smart money moving to more gains

 6. Weer goed duidelijk en helder uitgelegd. Bedankt heren!

 7. nu is altseason weer bijna voorbij, vorige maand kon dit nog drie jaar doorgaan. Wel ff duidelijk zijn he jongens

 8. Ondanks dat veel alts de btc outperformen, zag je in 2017 dat de altcoins pas echt gingen gainen zodra de BTC.d onder de 40 was. Wat vinden jullie hiervan?

 9. De grote explosie komt nog in velen coins , dogecoin gaat mischien nog x4 , maar velen anderen goede crypto's als ze dogecoin nog na gaan doen kunnen nog makkelijk x50 gaan dit jaar

 10. topp video voor de lower time frame trades met hele bruikbare info toepasbaar op het daytraden/scalpen over het algemeen. ik ben ik zelf ook de laatste tijd me op aan het focuses en ik heb het idee dat ik het egt stapje voor stapje steeds beter onder de knie krijg en dat dankzij jullie top daytrade leerprogramma en alle videos op youtube. bedankt heren👍🏼👍🏼👍🏼

 11. het gaat ooit een keer ophouden, heb ook al wat winst naar BTC omgezet, maar ik gok met altcoins op alles of niets, dus stort het in dan is het jammer, ik wil niet nog een x 5 vanaf hier mislopen. Stort het in, dan is het jammer, ga ik lekker verder met mn btc positie wat ik nu heb. Maar daar kies ik zelf voor, meesten hebben geen idee, die stappen nu in en verwachten nog hetzelfde rendement als dat de rest al gemaakt heeft, dat gaat niet gebeuren komende tijd.

 12. Zouden jullie tellor kunnen checken en wat vinden jullie tellor?

 13. Als je nu begint met crypto, welke coin zou je dan aanraden aangezien “altseason” bijna voorbij is.

 14. DoopieCash ik bekijk al een geruime tijd jullie video's. Geweldige no nonsense aanpak en content. Mijn complimenten en ga zo door.

  Maar die Pure Luxe video van een aantal weken geleden paste totaal niet bij jullie kanaal, en ik vond het op sommige momenten zelfs extreem ongemakkelijk overkomen. Klein aandachtspuntje, zonder jullie af te zeiken!

 15. Mannen door jullie heb ik 2 weken geleden me winst al gepakt die zit al in de pocket en het was een leuke klapper, heb wel een deel laten staan in me positie omdat ik nog wel positief kijk naar de long set up trades die ik neem . Maar door jullie heb ik ook wel echt de stap gezet om me winst te pakken en wat doet dat goed !! Je hebt het verzilverd en ik ben zeker blij de beste tip die ik iedereen kan meegeven word niet te gierig want als die Alts is gaan klappen dan doen ze het . Ben zelf ook dit jaar pas begonnen met crypto en heb super veel geleerd ook duur jullie . Dankjewel voor de Nugterigheid . Winst nemen is nooit verkeerd !

 16. als alt season voorbij is welke coins raden jullie dan aan om in te investeren als complete beginner bitcoin of etherium?

 17. NIET NORMAAL X100, X1000 VRIEND VASTGOED G APPARTEMENTEN SPLITSEN

Reacties zijn gesloten.