Een Stop Loss plaatsen op Binance | Doopie Cash Trading


Een Stop Loss plaatsen op Binance | Doopie Cash Trading

De stop loss order is een must have voor elke trader. Hij beschermt ons tegen onnodig verlies door posities automatisch te sluiten als dit nodig is.
In deze video behandelen we de stop loss op Binance.
___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash! Het beste crypto kanaal van Nederland & België.
Voor alles wat betreft Cryptocurrency: Bitcoins, Altcoins en Trading.

Wij plaatsen video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig met cryptocurrency kan beginnen. Bitcoins kopen of trading strategien wij voorzien jou van de juiste informatie.

___________________________________________________________________

💵Aanmelden bij Bitmex (Exchange met leverage + short/long):
Meld je aan via de onderstaande link en ontvang de eerste 6 maanden 10% korting op de trading fee!

💰Bybit :

💰Bitmex:

___________________________________________________________________

🔰Download nu de Brave browser via onderstaande link en ondersteun gratis deze community:
___________________________________________________________________

Doe mee aan de maandelijkse €100,- Bitcoin Giveaway!!! en meld je aan op:
💳Coinmerce:

💳Bitcoin & Altcoins kopen en verkopen: Bitcoinmeester

________________________________________________________________

💵Aanmelden bij Binance (Exchange):

💵Aanmelden Binance Jersey: (Fiat Exchange)

___________________________________________________________________

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste uploads? Abonneer je dan op ons youtube kanaal:

🔥Discord:

___________________________________________________________________

👕Merchandise:
www.doopie.nl
___________________________________________________________________

Voor de laatste trends, tips en nieuws op het gebied van crypto en verschillende Win-acties!
Volg je ons via:
Facebook:

📧Vragen: info@doopiecash.nl
___________________________________________________________________

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde.
Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#doopiecash #bitcoin #traden

30 gedachten over “Een Stop Loss plaatsen op Binance | Doopie Cash Trading”

 1. Hallo, ik heb even een vraagje. Ik vind het duidelijk uitgelegd, alleen hoezo zou je dan niet gelijk voor een limit order kiezen als je weet vanaf welk bedrag je wil verkopen?
  Bedankt alvast voor jullie tijd!

 2. Heren bedankt voor de uitleg. Zit nog wel met een vraagje. Kan je met 1 Stop-limit order de volledige positie afschermen en tegelijk verschillende TP orders opgeven? Of dienen deze allemaal apart met een OCO order worden opgegeven in Binance?

 3. Nou het antwoord op mijn vraag bij stop/loss werd meteen al uitgelegd bij 2:30 min… ik begreep wel hoe zoiets in zijn werk gaat, maar waarom het bij mij dus niet lukte…echt bedankt voor deze tip!!!

 4. Heel handig 🙂 moet ik niet meer tot 3 uur snachts aan men scherm / gsm blijven !

 5. Heeft binance een trailing stop-loss? Zo ja, gebruiken jullie deze vaak of alleen bij een parabolisch gevalletje?

 6. Top filmpje heren. Ik ben benieuwd of het nog steeds zo is dat je eerst gevuld moet worden ?

 7. Waarom kun je als al in positie zit en btc heb gekocht. Zodra je een stop limiet sell instelt. Dan kun je niet meer een limiet sell order instellen om boven je inkoop prijs te verkopen ? Klopt dit

  Groetjesss

 8. echt iets essentieels geleerd !!! wou even informeren of je enkel BTC terug krijgt voor je verkoop, want dat lijkt me nu zo onzeker met die BTC crash dank

 9. Top deze video! Makkelijk uitgelegd want kwam er in mn eentje echt niet uit

 10. Als ik een stop loss plaats, hoe kan ik dan ook zorgen dat ik gevuld word als mijn tp geraakt wordt? Ik kan maar 1 order per coin verwerken

 11. Goeie uitleg over het intypen vd stop/loss op Binance! Moet na een aankoop als een gek een heel lag stop/loss bedrag intypen en dan zijn af en toe de rode candles al over de koopprijs gezakt.. zo snel kan ik dus niet typen. Is er een trading aanbieder die hier betere faciliteiten aanbiedt als Binance? Tnx mannen!

 12. heldere uitleg! ik had eerst plannen op Binance te gaan traden, maar gezien alle negatieve sensatie rondom Binance(mensen die ineens niet meer bij hun account kunnen en alles verliezen) en deze manier van stop loss niet geheel sluitend is ga ik het niet doen. andere suggesties qua exchanges?

 13. Je kan je stop ook bóven de huidige koers zetten, dat had wel in het filmpje erbij gemogen voor een meer complete uitleg van een stop limit order.

 14. Toen Bitcoin nog 9000 euro was. Had ik maar een tijdmachine 😄😄😄

 15. toch raar als je deze terug ziet en de prijs van bitcoin nog op 9000 staat hahaha

 16. Maar dan zet je je limit net iets lager dan de stop? Want als de stop de limit triggerd ben je er al voorbij.

 17. Misschien een domme vraag maar stel nu dat door alle onzekerheid met de rente de BTC naar 30000 dollar zal uitbreken. Dan wil je de BTC (nu nog op 37000 dollar) instellen op Stop Limit van bijv. 35000. Echter als het nieuws positiever is dan gedacht dan kan de koers BTC toch nog naar 40000 dollar. Dan wil je de verkoopprijs instellen op 40000. Is er nu een mogelijkheid om een prijs zo in te stellen dat de BTC in principe verkocht wordt voor 40.000 maar met een Stop Limit van 35000?

 18. Ik heb al een aantal filmpjes van jullie zitten kijken. Echt top, duidelijke taal. Door Mark voel ik me vaak wel echt een domme sukkel als ik iets nog niet begrijp. Blijf doorgaan mannen jullie zijn mijn favoriete Hollanders 5/5

 19. klein vraagje. Ik kocht crypto op Binance, dan heb ik die stop loss erin gestoken (100%), en nu wou ik ook een verkooporder erin steken maar dit lukt niet omdat er geen saldo meer is. Dus eigenlijk kan ik enkel een verkooporder erin steken als ik eerst die stop loss eruit haal. Dus hoe werkt dat dan ? Want ik wil zekerheid in 2 richtingen – op de verkoop via stop loss en op de verkoop voor een hogere prijs. Of verkopen jullie alleen met een market order als jullie online zijn ?

 20. mannen, wanneer de stop wordt aangetikt verkoopt hij hem gewoon voor market prijs. Je kunt in theorie dus de stop op 8980 zetten en dan limit op 0. Zodra hij onder de 8980 schiet verkoopt hij alles voor de hoogst geboden prijzen.

 21. Na het plaatsen van de stop-loss, kan ik de coin niet meer verkopen? hoezo niet?

Reacties zijn gesloten.