ECB verhoogt rente | 1 jaar Bitcoin in El Salvador | crypto nieuws vandaag | #720


De Europese Centrale Bank (ECB) heeft de rente verhoogd met 0,75%. Daarnaast gaan we het hebben over El Salvador, het land dat één jaar geleden Bitcoin adopteerde. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:32 Één jaar BTC in El Salvador, wat zijn de resultaten?
04:05 ETH +8%, flippening in het vizier?
07:33 Voyager Digital doet assets in de uitverkoop
09:34 Waar betaal je de minste (en meeste) belasting op crypto?
12:54 ECB voert grootste renteverhoging ooit in
16:31 Koerrrsen koerrrsen!
21:00 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

10 gedachten over “ECB verhoogt rente | 1 jaar Bitcoin in El Salvador | crypto nieuws vandaag | #720”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Eth & ADA blijken nu al Nixnutten valse UpHypes , ik wordt er moe van 😉 Waar is je BLOX shirtje Axxll'tje

  3. Bitcoin in El Salvador een geslaagde oplossing?!? Er wordt enkel tokenised btc op algorand gebruikt. Dit nadat het lightning network daar gefaald is en onbruikbaar is gebleken.

  4. Met alle respect voor Blox, die gele achtergrond is echt te veel. Maak het wat rustiger zodat de aandacht naar de logo en content gaat. Dit is echt storend.

Reacties zijn gesloten.