Drie oprichters van Arrows Capital gedagvaard op TwitterZhu Su en Kyle Davies, de oprichters van Three Arrows Capital (3AC), werden op 5 januari op Twitter gedagvaard nadat de vereffenaars toestemming hadden verleend aan de Singaporese autoriteiten na een faillissementsbevel van de Amerikaanse rechtbank.

Zoals gerapporteerd door Cointelegraph, hebben de advocaten van vereffenaars de afgelopen maanden herhaaldelijk verzuimd om met de oprichters in contact te komen. “Er is een communicatieprotocol overeengekomen tussen de vereffenaars en oprichters, maar dit heeft niet geleid tot een bevredigende samenwerking”, aldus een hoorzitting op 2 december.

De dagvaarding vraagt ​​Su en Davies om “alle documenten waarover u beschikt te verstrekken, ongeacht of deze informatie rechtstreeks in het bezit is van u, uw agenten, vertegenwoordigers, werknemers of onderzoekers; of van enige andere juridische of niet-juridische entiteiten die worden gecontroleerd door of in een manier die momenteel of precies met u verbonden is.”

Als de vereiste documenten niet langer in het bezit, de bewaring of de controle van de medeoprichters zijn, vereist de dagvaarding dat ze “de datum en aard van het document vermelden en uitleggen waarom het document niet beschikbaar is”.

Vereffenaars kondigden in december aan dat ze via Twitter hadden geprobeerd de oprichters te dagvaarden. Three Arrows Capital heeft de afgelopen maanden te maken gehad met uitdagingen in het faillissementsproces vanwege de onbekende verblijfplaats van de oprichters, Su Zhu en Kyle Davies.

Vereffenaars van het hedgefonds hebben eerder beweerd dat de oprichters in Indonesië en de Verenigde Arabische Emiraten zijn gevestigd, waar het moeilijk is om buitenlandse gerechtelijke bevelen af ​​te dwingen. Bovendien zijn het staatsburgerschap en de locatie van de oprichters in twijfel getrokken door de rechtbank, omdat dit van invloed kan zijn op het vermogen van de rechtbank om persoonlijke jurisdictie over hen uit te oefenen.

Dit is een zich ontwikkelend verhaal en zal worden bijgewerkt.Plaats een reactie