Domino’s Pizza geeft medewerkers Bitcoin | BTC nieuws vandaag + INTERVIEW | #410


Happy bitcoin pizza day! Gaaf nieuws vandaag, wij helpen Domino’s Pizza om medewerkers een bitcoin salaris aan te bieden. Wie volgt? Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:55 Bitcoin Pizza Day!
01:45 Nieuws
03:33 CMC
06:55 BTC
09:34 BTC.D
10:35 ETH
11:40 DXY
12:15 XAU
12:48 DJI
13:03 AEX
13:27 Interview
20:57 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

17 gedachten over “Domino’s Pizza geeft medewerkers Bitcoin | BTC nieuws vandaag + INTERVIEW | #410”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Polkadot voor de lange termijn, doen of niet doen? ik zit tetwijfelen

 3. Ik ben behoorlijk nieuw met crypto zal ik op dit moment in bitcoin investeren?

 4. Cardano ADA lanceert over een aantal weken zijn ERC-20 Converter waarmee tokens die op het Ethereum netwerk draaien met 2 muisklikken overgezet kunnen worden op het Cardano netwerk.
  Dus goedkopere transacties, sneller schaalbaarder en meer gedecentraliseerd
  1 small step for the user, one giant leap for Cardano

  Go Cardano AdA 🥰

 5. Ben toch wel heel nieuwsgierig wanneer we weer de goede kant uit gaan 🚀 kan nog wel een maandje of wat duren vrees ik

 6. Er is te weinig vertrouwen in de markt op dit moment, deze maand mogen we blij zijn als hij stabiel blijft en niet verder zakt. tijd om zijwaarts te gaan.

 7. de cryptovaluta is als een vrouw, altijd onvoorspelbaar, snoei hard en soms ook weer zacht, geen evidente gedragspatroon te zien die rationeel economisch verklaarbaar is, en als laatste onheilspellend en het woord volatiel is een synoniem voor de vrouw, het kan allemaal verdampen in een relatieve korte tijd en het antwoord blijft altijd een vraagteken

 8. Dit is geschiedenis, nog even en straks kun je niet eens meer een pizza kopen met 1 bitcoin 😂😂En zie Ethereum gaat ook onderuit. Wie er nog niet uit is oei oei oei take your losses and run want het is gedaan, done, over and out. Het bloedt dood en dit hadden we mijlenver kunnen zien aankomen💀

 9. Die Chinese zijn zo slim dat ze de crypto markt manipuleren hebben de touwtjes in hun handen

 10. BTC Direct en Domino's wat een geweldige mijlpaal. Zouden jullie wellicht even contact op kunnen nemen met het Ministerie van Defensie, ik wil ook graag een deel van mijn salaris maandelijks ontvangen in Bitcoin 😉

 11. Ik zit nu in LabraCoin, community based en een leuke telegram groep! Ook iets verloren in deze dagen maar komen er weer bovenop 🙂

Reacties zijn gesloten.