Dogecoin to the moon? | Euro meer waard dan dollar | Crypto nieuws vandaag | #743


Dogecoin maakte een flinke stijging toen Elon Musk voor de eerste keer het Twitter-hoofdkwartier bezocht. Daarnaast is de euro weer meer waard dan de Amerikaanse dollar. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:37 Hoge koersen zorgen voor bijna 1,5 miljard USD aan liquidaties
04:09 Elon Musk koopt Twitter tóch; DOGE pumpt
07:47 Correlatie BTC en goud weer op hoogtepunten
10:52 META verliest weer miljarden op metaverse afdeling
13:40 1 euro sinds 6 weken weer méér waard dan 1 dollar
15:52 Koerrrsen koerrrsen!
19:28 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

8 gedachten over “Dogecoin to the moon? | Euro meer waard dan dollar | Crypto nieuws vandaag | #743”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. de koersen staan vanaf november laag een stijging van 700 is leuk, maar niet doen of dit heel positief is, het is weinig in het grote geheel. Het grote geheel komt wel maar vind dit zwaar overdreven

  3. Hoiie Beste Blox ook Axel weer mooie presentatie mooie avond en tot morgen dan weer!!!😀😎

Reacties zijn gesloten.