Dogecoin schuift naar ondersteuning van $ 0,11; Deze indicatoren wijzen op bearish zwakte


  • Na het doorbreken van zijn lange-afstandskanaalbeweging, toont de prijs van DOGE veel kracht, maar heeft het de laatste tijd moeite.
  • DOGE lijdt meer uitverkoop omdat de prijs kracht verliest om hoger te stijgen, en daalt tot zijn belangrijkste steun voor stieren om de prijs op te drijven.
  • De prijs van DOGE blijft sterk op de dagelijkse tijdframes, aangezien de prijs boven de 50 en 200 exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) wordt verhandeld.

De prijs van Dogecoin (DOGE) liet onlangs een geweldige prijsactie zien toen de prijs steeg naar een hoogtepunt van $ 0,15 en binnen 7 dagen meer dan 150% won. Toch voldeed de prijs niet aan de verwachtingen en hype die het aanvankelijk kreeg. De cryptomarkt heeft een beetje opluchting genoten over alle activa, met Bitcoin (BTC) die grote tractie liet zien, zich verzamelde en de markt sleepte. Dogecoin (DOGE) voerde de rally aan, maar had de afgelopen dagen moeite om vorm te krijgen. (Gegevens van Binance)

Dogecoin (DOGE) Prijsanalyse op de wekelijkse grafiek

De afgelopen week hebben veel altcoins meer dan 200% winst gemaakt in de afgelopen 7 dagen na het doorbreken van hun bereikgebonden beweging, omdat velen geloven dat er weer meer hoop in de crypto-ruimte zou kunnen komen.

De nieuwe week zag er veelbelovender uit voor sommige altcoins, zoals A MASK die in minder dan 7 dagen met meer dan 200% steeg, wat de prijsactie en het volume voor kooporders laat zien. De prijs van DOGE, ondanks het tonen van dergelijke beweging, moet nog voldoen aan de hype van een mogelijke $ 1 van deze geweldige memecoin.

Nadat de prijs van DOGE enkele maanden geleden van het hoogste punt van $ 0,73 was gedaald, heeft het een grote strijd gehad om een ​​rally te beginnen die velen in euforie heeft achtergelaten, net als andere memecoins, met veel gelovigen in de hoop dat DOGE hun trouw als DOGE-leger beloont.

De prijs van DOGE zag zijn handel op een dieptepunt van $ 0,05 op de wekelijkse grafiek; de prijs kaatste snel terug uit deze regio toen de prijs terugkeerde naar een regio van $ 0,155, waar deze werd afgewezen naar een regio van $ 0,12.

Wekelijkse weerstand voor de prijs van DOGE – $ 0,155.

Wekelijkse ondersteuning voor de prijs van DOGE – $ 0,12.

Prijsanalyse van DOGE op de dagelijkse (1D) grafiek

DOGE-prijstabel per vier uur | Bron: DOGEUSDT op Tradingview.com

In het dagelijkse tijdsbestek blijft de prijs van DOGE er zwak uitzien, omdat de prijs de laatste tijd meer uitverkoop heeft gehad dan in voorgaande dagen, omdat iedereen een rally naar $ 1 wilde.

Na het vertonen van een bearish divergentie in het tijdsbestek van vier uur, blijft de DOGE-prijs dalen, waarbij velen zich afvragen of dit slechts een zwendelpomp was, zoals velen de naam zouden waarderen.

De prijs van DOGE zit op de 32,8% Fibonacci-retracementwaarde, wat aangeeft dat een pauze en sluiting onder dit niveau meer verkooporders voor de DOGE-prijs zal betekenen.

Dagelijkse weerstand voor de DOGE-prijs – $ 0,15.

Dagelijkse ondersteuning voor de DOGE-prijs – $ 0,11.

Featured Image From CNBC, Charts From Tradingview

Plaats een reactie