Dogecoin houdt tegen alle verwachtingen in $0,08 vast; Dit is waarom dit het DOGE-leger zal bevoordelen


  • De prijs van DOGE blijft sterk, aangezien de prijs boven de belangrijkste regio van $ 0,08 blijft, terwijl stieren ernaar streven hoger te gaan.
  • De prijs van DOGE blijft er bearish uitzien met de huidige toestand van de markt, aangezien de meeste handelaren en investeerders voorzichtig blijven.
  • De prijs van DOGE stuitert van een dieptepunt van $ 0,07 op het dagelijkse tijdsbestek terwijl de prijs beweegt met de ogen gericht op het heroveren van de prijs boven de 50 exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA)

Dogecoin (DOGE) blijft een betere prijsactie vertonen dan de afgelopen tijd dan Bitcoin (BTC), aangezien de prijs de steun van $ 0,08 terugwint en een verdere rally ziet naar een regio van $ 0,1 als de cryptomarkt kalm blijft in de aanloop naar een maandelijkse afsluiting. Ondanks de opluchting van Dogecoin (DOGE), handelt de prijs nog steeds onder het belangrijkste interessegebied dat de aandacht van veel kopers zou trekken. Het Domino-effect van de FTX-sage en andere grote investeerders heeft de markt tot stilstand gebracht, aangezien de markt nog geen grote stap moet zetten, wat leidt tot veel angst over waar de markt naartoe zou kunnen gaan. (Gegevens van Binance)

Dogecoin (DOGE) Prijsanalyse op de wekelijkse grafiek

Ondanks de onzekerheid en turbulentie die de prijs van Dogecoin (DOGE) en de cryptomarkt als een grote heeft beïnvloed, worstelen veel altcoins om te overleven en proberen ze het hoofd boven water te houden terwijl de prijzen van altcoins doorgaan in een neerwaartse prijsbeweging.

De prijs van DOGE daalde van een regio van $ 0,15 naar een regio van $ 0,7 toen DOGE deze belangrijke ondersteuning verloor. De prijs van DOGE bleef niet boven $ 0,1, wat leidde tot prijshertesten op lagere prijspunten.

De prijs van DOGE blijft boven $ 0,08- $ 0,07, wat een goed teken aangeeft voor het DOGE-leger op de wekelijkse grafiek en andere tijdframes. Als de prijs van DOGE dit interessegebied verliest, zou dit betekenen dat de prijs gaat en dat de DOGE-prijzen worden gecontroleerd.

Wekelijkse weerstand voor de prijs van DOGE – $ 0,1.

Wekelijkse ondersteuning voor de prijs van DOGE – $ 0,08- $ 0,07.

Prijsanalyse van DOGE op de dagelijkse (1D) grafiek

Dagelijkse DOGE-prijsgrafiek | Bron: DOGEUSDT op Tradingview.com

De prijs van DOGE blijft aanzienlijk sterk in het dagelijkse tijdsbestek, aangezien de prijs boven $ 0,08 handelt nadat DOGE zijn prijs zag dalen van $ 0,15 naar $ 0,07 terwijl de markt in zijn staat van onzekerheid voortduurt.

De prijs van DOGE blijft worstelen, aangezien de prijs streeft naar meer opleving vanuit deze regio. De prijs van DOGE moet worden teruggevorderd en verhandeld boven $ 0,1 voor een tijdelijke opleving. De $ 0,1, overeenkomend met de Fibonacci-retracementwaarde van 38,2%, zal de DOGE-prijs sterk weerstaan.

DOGE-prijzen worden verhandeld tegen $ 0,08 onder 50 EMA, wat fungeert als weerstand voor DOGE om hoger te trenden. De prijs van $ 0,012 op het dagelijkse tijdsbestek voor DOGE moet worden teruggevorderd voor stieren om zich veilig te voelen.

Dagelijkse weerstand voor de DOGE-prijs – $ 0,11.

Dagelijkse ondersteuning voor de DOGE-prijs – $ 0,08- $ 0,07.

Featured Image From zipmex, Charts From Tradingview

Plaats een reactie