DOGECOIN (DOGE), ELON MUSK & TWITTER: Dit is MEGA voor de cryptomarkt! 🤩

laatste update: 05-2022


✅ Allereerst bedank voor je interesse in mij en mijn kanaal!

Als je het een toffe video vond dan waardeer ik een like heel erg, het algoritme van YouTube laat mijn video’s dan wat vaker aan mensen zien 😉

✅ Graag door leren? Ik heb wat toffe (gratis) dingen voor je:

🎁 Gratis spul:

🔥 Mijn Instagram:

——————————————-
✅ Beste exchanges & beveiliging:

📈 ByBit (exchange):
📈 Bitvavo (broker):

🔒 Ledger Nano S/X:
🔒 Bescherm jouw keyphrases:

——————————————-
✅ Nog niet geabonneerd?

Ik zal je even vertellen waarom je dat zou moeten overwegen! :-p

Ik neem je hier mee in alle ontwikkelingen in Web3.

Cryptocurrency, investeren, traden, NFT’s en nieuws.

Kortom als je dit tof en interessant vindt, dan ben je hier op de juiste plek!

Probeer het abonneren een keertje; het is gratis en het bevalt je ongetwijfeld 😉

#dogecoin #elonmusk #twitter

30 gedachten over “DOGECOIN (DOGE), ELON MUSK & TWITTER: Dit is MEGA voor de cryptomarkt! 🤩”

 1. Gedeeld met vrienden en een mailtje gestuurd over je mailing, wil graag de 3.0 boeken voor de prijs uit je 2 mails maar krijg het niet voor elkaar ☺️

 2. Elon Musk is de man . Elon is tegenwoordig overal aanwezig … zelfs in Johnny Depp’s prive lift is hij gefotografeerd met Depp zijn ex vrouw ( tegenwoordig in scheiding .. mediacircus rechtbank ) die tevens ook deex van Elon is . Elon is tegenwoordig overal 🙂

 3. elon musk neemt heel de wereld in de maling met zijn rijke vriendjes.hij koopt een coin,dan praat hij erover,de schappen(kuddedieren) gaan massaal kopen en hij verkopen ze dan weer .snap niet dat mensen daar nog intrappen.regel#1 buy the rumor sell the news🤷‍♂️

 4. De meeste mensen denken dat investeren in crypto alles te maken heeft met het kopen van munten en het laten stijgen, er is veel analyse voor nodig om een succesvolle cryptohandelaar te zijn. Ik handel met Heinrich Robert en zijn vaardigheden zijn uitzonderlijk. Ik ben mijn 2.2 btc al aan het laten groeien tot 9 btc van oktober tot op heden. je kunt contact met hem opnemen via telegram @ Heinrich_crypto

 5. Hey Corné, weer een toffe video. geweldig als je een video over Shiba wil maken. ik heb hem iid in mijn portfolio. ik zou het gaaf vinden.

 6. It< makes sense, BTC and crypto is off helping to regulate, rather than pretend it won't ever happen. The big institutions getting in is the catalyst that will launch us into the stratosphere. Most people don't like change but after the change is made they grow used to it and it becomes a non issue usually because their fears never materialize. The projects that initiated the process of regulation have not been ruined, they got involved in setting guidelines and helping the regulators understand the crypto space. I’d get involved more knowing that I have made over 16` btc from day-trade with Gabriel Alberto William Crypto in few weeks.

 7. BTC ist die Zukunft von Krypto und die Fragen, die sich Händler jetzt stellen, sind, ob dies der richtige Zeitpunkt ist, um beizutreten? Bevor ich zum Schluss komme, sollten Sie sich die Dinge zuerst ansehen. In den letzten Tagen schwankte der Preis von BTC, was bedeutet, dass der Markt derzeit instabil ist und man nicht sagen kann, ob er rückläufig oder zinsbullisch wird. Während andere weiterhin handeln, ohne Angst zu haben, Verluste zu machen, sind andere geduldig. es hängt alles von dem Muster ab, mit dem Sie handeln, und auch von der Quelle Ihrer SlGNALS. Ich würde sagen, der Handel verlief reibungslos für mich, ich begann mit 1,5 BTC und habe in nur zwei Wochen über 5 BTC angesammelt, mit der Handelsstrategie, die mir der professionelle Händler Jared Hermann gegeben hat. Seine Methoden sind erstklassig und profitabel und er ist leicht erreichbar unter 👉🆃📧🅻📧🅶🆁🅰🅼 👉: (hermannsignals) cheers.

 8. Hey Corné! Tof dat je video’s blijft maken ondanks dat je wat ziekig bent! Ik kijk al je updates en zou een video over Shiba ook zeer waarderen! Thnx vast!

 9. Ik geloof dat je met slechts een eenmalige transactie je vrienden en collega's naar Jawad kunt verwijzen. Alle lof gaat naar de heer David Trogan voor het weer op gang brengen van mijn leven toen ik leerde dat alles weg is ondanks deze wereldwijde pandemie en cryptofluctuaties. Ik ben blij dit programma op tijd te leren, het verbaast me enorm hoe ik ben overgestapt van een gemiddelde levensstijl naar meer dan $ 46k per maand verdienen, het is ongelooflijk. Ik heb de afgelopen maanden veel begrepen om te betwijfelen of er kansen in overvloed zijn op de financiële markten. Het enige is om te weten waar ik me op moet concentreren, ik heb in slechts drie weken meer dan 8,3 BTC verzameld, met de handelsstrategie die mij is gegeven door expert Trogan David. U kunt contact opnemen met de heer David Trogan, op Telgram {@Trogansignals }}.

 10. Oké dus eerst is DOGE coin de grootste shitcoin die je kent , daarna is Elon Musk de grootste clown die er rond loopt, sorry man maar je bent ongeloofwaardig, je spreekt jezelf zwaar tegen

 11. mooie duidelijk video en uiteraard zijn we nieuwsgierig naar shiba ik heb zelf vertrouwen in shiba op de long long term

Reacties zijn gesloten.