Dit zijn de rijkste mensen van Nederland: ‘Ben miljonair!’


En ja hoor, wéér is Bloemendaal het rijkste jongetje van de klas. In dit chique dorp bezit liefst een kwart van de inwoners een miljoen of meer. Het gemiddelde vermogen van een miljonairshuishouden is 1,6 miljoen euro, dat van de gewone man, gemiddeld zo’n 56.000 euro. Hoe blij zijn de bewoners van Bloemendaal met dit heugelijke nieuws? #PowNews #BramDouwes #Bloemendaal

🚨 Steun PowNed, word lid:

⭐ Ontdek meer van PowNed op onze website en socials!

► Website:
► Facebook:
► Instagram:
► Twitter: d

30 gedachten over “Dit zijn de rijkste mensen van Nederland: ‘Ben miljonair!’”

 1. Hoe word je miljonair? Als havenwerker op de rotterdamse haven werken, en af en toe wat containers uit zuid amerika die op rood moesten gewoon even op groen zetten zodat ze niet worden gecontroleerd door de duane.

 2. Hard werken is ook niet alles, beetje geluk en iq spelen een zeer grote rol. Je kan als schoonmaker wel kei en keihard werken en overuren maken, maar miljonair zul je dan NOOIT worden. Je moet je dus verdiepen in een bepaalde niche wat een bovengemiddeld tarief betaalt. IT er die als zzp er werkt verdient bijvoorbeeld bakken met geld. Medische specialisten verdienen ook bakken met geld.

 3. Ik zie daar geen AFghanen, Statushouders, hangjongeren…..

 4. 1:40 met crypto bezig, die mevrouw zo schatig, zei weet haar shit well hahaha.

 5. Het is begonnen met winkelkarretjes wegbrengen, lege flessen wegbrengen en ritueel misbruik. 🐸🦎

 6. Met flesjes zoeken in de bosjes bedoelt die man eigenlijk: whatever it takes. Iedere kans die je ziet, aanpakken.

 7. lege flessen, whahahaha, die vrouw aan het begin was wel eerlijk, meeste komt van rijke ouders.

 8. Je kan je ook voordoen als een leuke tegendraadse omroep om zo 50.000 mensen te misleiden om lid te worden, om vervolgens gewoon het zoveelste linkse propaganda kanaal van de overheid te worden maar wel lekker al dat geld opgestreken hebt. Jullie komen voor het tribunaal. Walgelijke man. Walgelijke omroep.

 9. De meesten hebben alleen hun huis, dus al het geld zit in stenen. Als ze een nieuwe auto moeten kopen hebben ze, geen contanten….

 10. Hard werken wordt je geen miljonair van, eerder slim werken.

 11. 2:09 zijn vrouw heeft em gewoon gesnitched dat het niet door die vlessen komt HWAHAHAHAAHA

 12. Hard werken 😂😂😂 schoonmakers in dit land werken 5 dagen FULL TiME en houden haast niks over. Das heel wat harder werken dan een beetje excell bestandjes tikken en dat “managen” noemen hoor.

 13. 📈🚀BTC, QNT, ACH, LINK, VET, LINK, XRP, XLM, SHIB, SOL, ADA🚀📈

 14. Wahaha hard werken is de grootste fabel waar de mensheid in gelooft. 3x per week 2 uurtjes je mening tijdens een vergadering geven en in een koopwoning van 3 Miljoen wonen noemen ze hardwerken 🤣🤣🤣. Veel rijke mensen ontvangen ook subsidies and aftrek van onkosten en al die kosten komen weer voor de arbeiders om op te hoesten. Hoe rijker je bent, hoe meer gratis spullen je ook krijgt. De arbeiders beseffen het niet maar zij zijn de harde werkers waar een enkeling riant van leven. Niemand staat erbij stil dat de lonen van top managers en CEO's het afgelopen 15 jaar met meer dan 300% is gestegen terwijl de lonen van arbeiders nauwelijks stijgen, grotendeels gaat het om inflatie correctie.

  En enige gedachte erachter is dat je de lonen relatief laag moet houden omdat mensen anders niet meer willen werken. Dat is zo'n achterlijke en zwaar achterhaald idee dat door iemand is bedacht in een tijd dat totaal anders was dan die van ons. Maar het werkt duidelijk niet. Criminaliteit wordt steeds erger, steeds meer armoede en hoe verrassend, steeds meer extreem rijke figuren. Het zal niet lang meer duren voordat de eerste mens in moderne tijd een persoonlijke vermogen van meer dan 1 Biljoen (1000 Miljard) heeft. Dat is veel meer dan de 10 armste landen ter wereld!! Dat vind ik persoonlijk erg gevaarlijk. Maar ach, wat maakt het uit. Het boeit pas iemand als het al te laat is. Vooruit denken is helaas ook maar voor een enkeling bestemd.

Reacties zijn gesloten.