Dit zijn DE ALTCOINS die we hebben gekocht! | Investeren in Altcoins 2022


Dit zijn DE ALTCOINS die we hebben gekocht! | Investeren in Altcoins

INVESTEREN in ALTCOINS: aflevering 1
In deze video onthullen we de eerste altcoins die we hebben toegevoegd aan onze investeringsportfolio.

Traden op Bybit: [voor regelmatige acties & giveaways]

0:34 Intro
4:47 Coin 1
7:26 Coin 2
8:57 Coin 3
10:32 Coin 4
12:05 Coin 5
14:23 Portfolio overzicht

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

Check Hier Onze Trading Leerprogramma’s :
🔶
🔶(Gratis) Cursus / Leerprogramma:
___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:
___________________________________________________________________

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#altcoins #2022 #doopiecash

30 gedachten over “Dit zijn DE ALTCOINS die we hebben gekocht! | Investeren in Altcoins 2022”

 1. Top serie kijk er elke maand naar uit wil je de chart leeg houden voor deze serie zet er dan een slot of iets op voordat vinnie erop los gaat😂

 2. Hoewel de wilde prijsbewegingen van bitcoin misschien willekeurig lijken, worden ze vaak aangedreven door dezelfde fundamentele katalysatoren als in de traditionele markten. Sommigen beweren dat bitcoin ongevoelig is voor schokken die de wereldwijde financiën beïnvloeden; het is een afdekking tegen zaken als inflatie en een zekere gok tegen onzekerheden. Bewegingen binnen traditionele financiën kunnen de prijs van bitcoin verhogen of verbranden, omdat ze bepalen hoe gemakkelijk het is voor financiële epicentra zoals Wall Street om in bitcoin te investeren. termijn bearmarkt. Dit is de slechtst mogelijke tijd in de geschiedenis om te investeren, aangezien zovelen geen back-up maken van hun crypto-activa. Er moet meer nadruk worden gelegd op daghandel, omdat deze minder wordt beïnvloed door de onvoorspelbare aard van de markt. Ik heb binnen een paar weken meer dan 11 btc verdiend met 2.1 btc van daghandel met Tom Geraci's Signals, dit is een van de beste media om een ​​back-up van uw activa te maken voor het geval het bearish wordt. Je kunt Tom's ͲeIєɠɾαm👉Tom_Geraci

 3. Heb xrp op 1,12 dollar gekocht… Weet niet wanneer profits te nemen

 4. Hey guys. Leuke video en leuke reeks! Ben benieuwd komende tijd. Echter zou het helemaal tof zijn als jullie ook kijken naar de BTC pairings. Als we straks met btc weer in bulltrend gaan ,zullen alts ook waarschijnlijk steigen t.o.v. usd. Logisch. Interessante van in alts investeren is wat ze doen tov btc?!? Als ze het slechter doen dan btc, is de investering slecht want had je meer kunnen verdienen door gewoon in btc te laten staan. Is misschien een ideetje? Groetjes en succes komende maanden.

 5. Ik denk wel dat jullie mooi instap momenten hebben na de retest en ook benieuwd wanneer jullie gaan verkopen

 6. 7:18 boooom! Goud. Het wordt tijd voor een apart shorts kanaal met dit soort korte stukjes. Die 5 euro?!?! Van laatst heb ik ook 5x teruggespoeld

 7. Leuk om dit te volgen, ik ben ook wel benieuwd naar het exit/tp plan, maar ik heb geduld 😁. Ik ga dit blijven volgen (zoals al jullie content!).

 8. In elke livestream vertelde jullie hoe kut jullie XRP vonden en nu hebben jullie het ondertussen zelf gekocht..

 9. Benieuwd hoe de poeperd straks op en neer gaat als we weer 40% zakken 😂 succes mannen!

 10. Toffe serie, ga ik volgen! Ben benieuwd of er nog een low cap tussen komt👀

 11. Leuke coins maar ik zou ze pas kopen als ze 60-75% lager staan dan nu. 🤙🤙

 12. Stap verder; ga de betreffende alts ook staken en eventueel gebruiken waar je ze rendement kunnen behalen. Ze laten zitten op een exchange = market share verliezen.

 13. Top aflevering hoor! Als jullie nog eens een project/coin willen analyseren kijk eens naar Kadena KDA

 14. Leuk om te zien op hoeveel manieren er met crypto kanworden verdiend. Ik zit zelf alleen maar in defi projecten en algo protocols, bijna vergeten dat super veel mensen nog posities in munten nemen

 15. leuke video, wat is de beste manier om met cryptocurrency te beginnen en goede winst te maken, want ik ben al een tijdje bezig met mijn persoonlijke onderzoek en ik weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

Reacties zijn gesloten.