DIT wouden de BULLS niet… KLAAR? | SHORT TERM & LONGTERM update voor BTC


🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

Andere Exchange? Ik zou zeggen KIES VOOR BYBIT”
🥇 Bybit Aanmeld link en PROFITEER van 30 dagen FEE vrije limit order!

⚡Join de Daytrading Community:

———————————————-
✅ Trading VIP Pakket:

✅ Elliott wave cursus:

✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥TikTok:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Ben jij geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

5 gedachten over “DIT wouden de BULLS niet… KLAAR? | SHORT TERM & LONGTERM update voor BTC”

  1. ¶I'm new to trading how can I make more profitable investment in the market now

  2. Bedankt weer voor deze interessante update. Heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken en hoe andere financiële markten hier in mee gaan.

  3. Sorry ik kijk graag na je filmpjes maar ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat je niet vaak aan het juiste eind zit. Je bent vaak positief wat goed is maar ik kan beter rood/zwart spelen. En tuurlijk heb je geen glazen bol en ik bepaal zelf of ik koop maar dit kost mij weer wat centjes.

  4. En mijn volgende titel is niet als een bull omhoog maar een boel verloren 🤭

Reacties zijn gesloten.