DIEPROOD WEEKEND… ‘Schiet BITCOIN na ROOD weekend weer terug richting $43.000?’

laatste update: 08-2022


Bitcoin Magazine NL voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de cryptowereld. Dit doen we met verschillende rubrieken:

In Koerskijken neemt John van Meer, ook wel bekend als de Bitcoin Consultant, de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de Technische Analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Kijk voor meer informatie over John van Meer en zijn analyses op Ga naar om meer te weten te komen over de trading cursus van John. #Bitcoin #deBitcoinConsultant #BitcoinMagazineNL

In de podcast Hup Bitcoin bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week en hebben we soms een gast.

Bekijk onze kanalen om om de hoogte te blijven:
Website:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Telegram: L

14 gedachten over “DIEPROOD WEEKEND… ‘Schiet BITCOIN na ROOD weekend weer terug richting $43.000?’”

  1. Dank je voor de video. De dip op 6:44 niet gekocht. Nu zomaar inkopen lijkt me ook niet aangewezen, maar ik baseer me momenteel op de 1-minute grafieken om te daytraden. Dat lijkt me de enige manier om er nog wat uit te halen.

  2. Hey John, ik wil niet lullig doen maar soms zou het fijn zijn als je in de tekening wat duidelijker dingen tekent. Misschien moeten wat lagen uit zodat je duidelijk kan zien waar het om gaat, misschien is het een idee om met andere kleuren of andere lijndiktes te werken. Je analyses zijn echt top maar soms zie ik door de lijnen het bos niet meer!

  3. De markt wordt gewoon gemanipuleerd door China en Musk om de schapen uit paniek te verkopen. De wolfen als China en Elon Musk kopen straks bij. Je zult zien dat China straks volledige mining weer toestaat. Elon Musk die vieze batterijen voor zijn Teslas wel toestaat maar niet voor mining ook weer bij gaat draaien. Wees een wolf en geen schaap. Hodl of koop bij.

  4. Goedenavond,

    Beetje laat vandaag maar toch nog even een bullishe reactie.
    Rusland heeft namelijk besloten om toe te staan dat de cryptocurrency gebruikt kan worden als een contractueel betaalmiddel in het land. 💪🏻👍🏻👍🏻

Reacties zijn gesloten.