Deze top 5 crypto’s maken deze week grote stappen


De top 5 crypto’s lopen voorzichtig terwijl Bitcoin zijn smalste handelsbereik binnengaat, wat doet denken aan de prijzen van juli 2020, volgens Glasnode. Consoliderend binnen het krapste bereik van zeven dagen in drie jaar, duidt de beweging van Bitcoin op een op handen zijnde significante verschuiving in de komende dagen.

Te midden van het voorzichtige sentiment op de bredere financiële markt na een recente vergadering over het schuldenplafond, die aanleiding heeft gegeven bearishness, is er een mogelijkheid dat de bearish trend die van invloed is op Bitcoin zich op middellange tot lange termijn kan uitbreiden naar de cryptomarkt. Deze top 5-crypto’s hebben echter het potentieel om zich te beschermen tegen aanzienlijke neerwaartse risico’s en beleggers een winstgevend rendement te bieden zodra het optimistische sentiment terugkeert op de markten.

Top 5 crypto’s die naar verwachting de komende dagen grote stappen zullen maken

KAVA

Met de succesvolle launch van het Kava 13-mainnet van het ecosysteem, maakte het governance-token KAVA een aantal indrukwekkende statistieken. Volgens CoinGecko, is het token de afgelopen twee weken met 50% gestegen. De toegenomen bruikbaarheid en schaalbaarheid van het nieuw gelanceerde mainnet zal zeker bijdragen aan de toekomstige prestaties van KAVA.

Op dit moment houdt het ondersteuningsniveau van $ 0,8465 van het token de sleutel in de richting van een groter voordeel. De huidige prijsbeweging van het token suggereert dat er de komende dagen een waardedaling kan optreden. Het verdedigen van deze prijs zal cruciaal zijn om de weerstand van $ 1,4 de komende dagen te richten.

SNX

Door synthetische activa op de blockchain aan te drijven, blijft het governance-token SNX van Synthetix tegen de huidige beweging van de markt ingaan. Op het moment van schrijven is het token omhoog een indrukwekkende 15% in een markt waar grote cryptocurrencies waarde verloren. Lyraeen nieuwe maker van opties op de markt, zal ook perpetuals van Synthetix integreren in zijn Newport-upgrade, wat meer aandacht zal vestigen op Synthetix.

Voor beleggers zal het aanhouden van $ 2,334 belangrijk zijn voor toekomstige prijsacties. De correlatie van SNX met Bitcoin kan op korte termijn echter een probleem vormen. Desondanks zou $2.334 op middellange tot lange termijn bestand moeten zijn tegen elke bearishness.

TRX

De recente conclusie van Tron’s HackaTron Seizoen 4 leverde winnaars op die DeFi en crypto als geheel zullen helpen ontwikkelen. Het gaf TRX een boost weg van de huidige ontsporing van de markt. Coingecko-gegevens onthult dat de waarde van het token sinds vorige week met 11% is gestegen.

Het huidige traject van het token plaatst het als een belangrijk doelwit voor de beren. Na bijna een maand van aanhoudende winsten zouden investeerders op korte termijn klaar moeten zijn voor een daling richting $0,06544. Desondanks zouden de stieren op de lange termijn $ 0,08092 moeten kunnen targeten zodra de markt zijn bearishness afkoelt.

CFX

Conflux heeft ondanks de huidige marktomstandigheden kunnen blijven bouwen meerdere integraties op andere netwerken. Deze ontwikkelingen hadden een positieve invloed op de prijs van CFX, met het token omhoog bijna 30% in de afgelopen twee weken, waardoor het een van de grootste winnaars op de markt is.

Op het moment van schrijven proberen stieren $ 0,3128 terug te krijgen. Een rendement op dit niveau biedt een solide ondersteuningsniveau voor CFX om zich in de komende dagen of maanden boven $ 0,4215 te vestigen. Beleggers en handelaren moeten echter de toekomstige prijsbewegingen van Bitcoin in de gaten houden, aangezien de twee activa historisch met elkaar gecorreleerd zijn.

Crypto total market cap nearly unchanged at $1.06 trillion on the daily chart at TradingView.com

LTC

Litecoin is de oudste cryptovaluta op de lijst en houdt zichzelf hoger dan de andere op de lijst. Opscheppen een zeer hoge hashrate, deze munt bewijst om een ​​betrouwbare manier te zijn om transacties uit te voeren in het dagelijks leven. Vanwege deze factoren is LTC sinds vorige week bijna 17% gestegen.

De beweging van Bitcoin naar een krap handelsbereik heeft invloed op de toekomstige prestaties van LTC. Op dit moment houdt het activum meer dan $ 89,32 vast, wat de weg naar hogere winsten kan openen. Voor de lange termijn zouden investeerders en handelaren zich moeten kunnen richten op $100 om een ​​groter voordeel veilig te stellen.

– Uitgelichte afbeelding van Futurist SpeakerPlaats een reactie