Deze ALTCOIN onderschat? | Hoe kijk ik naar dit project? STILTE voor de storm | Altcoin Zondag #12


🚀 ChainLink (LINK) veilig kopen, opslaan / staken? Dit kan veilig en zeer gemakkelijk via Litebit! Meld je aan via de onderstaande link:

#AltcoinZondag #LINK #Litebit

Hoofdstukken:

0:00 – Intro
1:50 – Wat is Chainlink
5:03 – Rank op Coinmarketcap
8:10 Fundementals
14:19 Chainlink staking
15:38 Chainlink-subsidie
17:36 Chainlink verdict
19:16 Technische analyse
24:21 Mijn mening over Chainlink
———————————————-

🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

⚡Join de Daytrading Community:

💥 Premium Member 1 maand:

———————————————-

✅ Trading VIP Pakket:
✅ Elliott wave cursus:
✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Bent u geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

4 gedachten over “Deze ALTCOIN onderschat? | Hoe kijk ik naar dit project? STILTE voor de storm | Altcoin Zondag #12”

  1. Alles sehr schön. Aber zuerst zusammen die Nummern 10 und 1. Eine emprutt.ONLINE Brünette und eine anderei Blondine. Es wäre unfair, wenn ich 4 wählen würde

  2. Tip: je targets bepalen door een fib is goed maar je zet je fib neer op potentiële prijs actie… die targets zijn dus niet geldig of logisch want er zit geen basis achter. Het is een scenario maar geen keiharde setup

  3. Socialblox gaat als een raket omhoog volgende maand komt de app online gelanceerd ze verwachten dan een hele flinke pump, wil je er naar kijken.

Reacties zijn gesloten.