De reden achter de stijging van ADA, relevant nieuws, Bitcoin, Ethereum, Cardano en CRO. [afl. 107]

laatste update: 06-2022


In deze wekelijkse update o.a. de reden achter de stijging van ADA. Natuurlijk ook ander relevant nieuws en analyse op Bitcoin, Ethereum, Cardano en CRO, de token van Crypto.com.

Start nu met traden op Bybit en ontvang tot 💰$4.100 bonus in Bitcoin
👉
Registreer, deposit & CLAIM je bonus!
LET OP! Leverage trading is erg risicovol en is niet aan te raden voor beginnende beleggers!

👉BLOCKFI INTEREST ON CRYPTO: Receive up to 💰$250 worth of Bitcoin creating an account and depositing Crypto on your BlockFi account (8%+ interest on Crypto)

👉CELSIUS RENTE OP CRYPTO: Ontvang 💰$50 aan Bitcoin cadeau bij Celsius bij aanmaken account en als je minimaal $400 aan Crypto naar jouw geregistreerde account stuurt via onderstaande link (hoge rente tot 8%+ op Crypto):

👉NEXO RENTE OP CRYPTO: Ontvang 💰$10 aan Bitcoin bij aanmaken account en minimale storting van $100

👉YOUHODLER RENTE OP CRYPTO (tot 12% op Stablecoins):

Meld je aan en bestel NU je eigen Crypto Visa Debit card (tot 8% cash back op jouw uitgaven) via deze link en ontvang $25 aan CRO tokens vanaf een Ruby Steel card:
Referral code: g73xz5t9qt

Combineer de Visa Debit card met Curve om gebruik te maken van Apple Pay (gratis) en ontvang 1 maand 1% cashback:

Koop en claim voor altijd jouw eigen NFT Domein voor nu én toekomstig gebruik hier:

Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande Exchanges door via deze link(s) een account aan te maken:
👉Bitvavo: (geen transactiekosten over eerste 💰€1.000 aankoop en/of verkoop)
👉Binance: (10% discount on transaction fees!)
👉LiteBit:
👉Crypto(.com)

👉Koop je eigen Ledger Nano X hier: shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x?r=a479c4924da9
👉Koop je eigen hardware wallet in Credit Card formaat hier: CoolWallet Pro:

00:00 Intro en nieuws
06:18 Bitcoin
11:44 ADA
15:46 CRO
18:00 Wrap up

23 gedachten over “De reden achter de stijging van ADA, relevant nieuws, Bitcoin, Ethereum, Cardano en CRO. [afl. 107]”

 1. Start nu met traden op Bybit en ontvang tot 💰$4.100 bonus in Bitcoin
  👉 https://bit.ly/eenrijkerlevenBybit
  Registreer, deposit & CLAIM je bonus!
  LET OP! Leverage trading is erg risicovol en is niet aan te raden voor beginnende beleggers!

  Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande Exchanges door via deze link(s) een account aan te maken:
  👉Bitvavo: https://account.bitvavo.com/create?a=eenrijkerleven (geen transactiekosten over eerste 💰€1.000 aankoop en/of verkoop)
  👉Binance: https://accounts.binance.com/en/register?ref=STZFKEX7 (10% korting op transactiekosten!)
  👉LiteBit: https://bit.ly/EenrijkerlevenLiteBit
  👉Crypto(.com) https://crypto.com/exch/g73xz5t9qt

 2. Dank weer voor je goede video rogier….ik wacht met belangstelling af naar je video van 5 februari over de cro token.

 3. Thanks Rogier, helder weer! Ik stond wel even te kijken toen ik opeens een dikke plus bij m’n ADA! Man wat ging die de laatste tijd onderuit….

  CRO & Curve card heel veel schik mee, werkt super 👍🏻 Jij hebt daar al een keer eerder een video over gemaakt.

 4. Zéér graag een video over de Sundaeswap ISO en hoe er op te staken en/of liquidity provider worden. Mijn ADA mag wat meer gaan werken dan wat ie op Bitvavo doet. Heb nu een daedalus wallet aangemaakt die ik ga importeren in de Nami wallet.

 5. Hoi Rogier, mooie update weer. Helaas heeft de update aangaande Vechain Thor me een aantal maanden terug 70% van de investering gekost tot op heden, maar we kopen de dip gewoon bij en middelen de aankopen (DCA). Ook dat blijft een mooi project om voor te gaan.
  Waar kan ADA nog naartoe volgens jou (nadat de $3 is aangetikt)?

 6. Bedankt voor de update! In mei ging ADA ook snel omhoog en stortte de Bitcoin volledig in. Hoop dat dit geen herhaling wordt….

 7. Net een week geleden begonnen met crypto. Gaat goed allemaal, leuk verdiend aan cardano gisteren en vandaag. Veel koopjes gedaan…….. Met klein budget, maar, dat maakt niet uit – het gaat mij erom dat de banken me iedere dag armer maken en dat moet stoppen……. OK…… Tr zake…… Eerst het zuur. De video klopt inhoudelijk niet. Ik zal mijn eigen visie met niemand delen, echter allerlei lijnen uit het verleden doen niet ter zake. Het is allemaal pseudo-wetenschap. Het is als denken dat het weer voorspelbaar is. Je weet dat er de meeste jaren zomer komt, maar niet ieder jaar is er zomer. Welk jaar, dat is niet te voorspellen, daar gaan de vulkanen over. …………………………………………

  Markt voor crypto is wezenlijk veranderd. Daarom kloppen de lijnen niet. Je kan ze in de prullenbak gooien. Wat is er veranderd? De acceptatie in het zakenleven is zeer breed en momenteel proberen de superrijken en de regeringen de boel over te nemen. Dan veranderd de dynamiek in de markt. Maar, de mensen zelf kunnen winnen van de banken en zo – op zichzelf genomen komt de bitcoin voort uit anti-elite denken. Het is geschikt voor anarchistische economische systemen. ——————————— Een veel sneller ontwerp maken dan bitcoin kan iedereen die er opleiding voor heeft. ——————————————- De grote uitdaging is nu – dat is het zoet en dat word in de video terecht aangestipt: wie gaat het gebruiken? De strijd van de komende jaren gaat tussen verschillende munten, bitcoin zal een steeds kleiner percentage van de marktkapitalisatie worden en dat kan snel gaan, maar we gaan het allemaal zien…. Want het is onvoorspelbaar :). Wel zullen de meer gelikte platformen moeite krijgen met de mensen die het echte werk doen – miners en zo – mensen die controles doen ook – die hebben geen zin om de rijken nog rijker te maken, dus dat betekend hogere kosten voor onderhoud van het netwerk voor smerige bedrijven als Walmart.

 8. Rogier mijn reacties op diverse uitzendingen verdwijnen bij regelmaat van mij, wat is er aan de hand? Kennelijk blijft deze nu staan ? dus mijn eerdere reaktie: Bedankt voor de heldere en kalme uitleg. Mijn vraag en nieuwsgierigheid , wat zijn cpay , akl en $bitc?

 9. Thanks Rogier voor een wederom goed en duidelijk verhaal. Vraagje: dat overzicht dat je toont bij 35sec. Waar kan je die vinden? Zie vaker mensen die hun portfolio zo showen.

 10. Doe MIR (Mirror Protocol)MIR (Mirror Protocol)MIR (Mirror Protocol)MIR (Mirror Protocol)MIR (Mirror Protocol)

 11. Hoe is het met de gewone aandelen portefeuille?? Enige veranderingen aangebracht sinds vorig jaar? Of heb je alle posities nog op "hold" in je portefeuille, en hoeveel winst of verlies is er met de aandelen in de portefeuille gemaakt?

Reacties zijn gesloten.