De presidentsverkiezingen van 2024 kunnen Bitcoin in de VS maken of brekenDit is een opinieredactioneel commentaar van Robert Hall, een maker van inhoud en eigenaar van een klein bedrijf.

De race voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024 begint op gang te komen, met enkele van dezelfde personages uit de laatste paar verkiezingen. Aan de democratische kant heb je Joe Biden, Robert F. Kennedy en Marianne Williamson die suggereren dat ze zullen vluchten. Dan staan ​​oud-president Donald Trump, Nikki Haley, Ron DeSantis en Vivek Ramaswamy aan de andere kant van het gangpad.

Als je de race tot nu toe hebt gevolgd, weet je misschien dat Trump lijkt weg te lopen met de nominatie voordat het proces zelfs volgend jaar begint. Als hij de genomineerde wordt, krijgen we waarschijnlijk een herhaling van 2020, waar we twee mannen van boven de 70 hebben die allebei denken te weten wat goed is voor het land. Wie is er nog meer moe van het hebben van babyboomers die de show runnen? Ik ben, om eerlijk te zijn.

Boomer-presidenten begrijpen Bitcoin niet

Babyboomers, jullie hebben hun tijd in de zon gehad. Het is tijd om het toneel te verlaten en de jongere generaties leiders de kans te geven het land te leiden. We hebben leiders nodig die de opkomende uitdagingen begrijpen waarmee Amerika op dit moment wordt geconfronteerd.

We hebben leiders nodig die het economisch beleid en de waarde van innovatie in de financiële ruimte grondig begrijpen. De babyboomers aan de top van het ticket hebben bijvoorbeeld niet de diepgang of het vermogen om de once-in-a-lifetime kans te begrijpen die Bitcoin biedt aan Amerika en het Amerikaanse volk.

Biden en Trump stonden openlijk vijandig tegenover Bitcoin omdat ze geloven in de suprematie van het fiat-dollarsysteem. Het is nu tijd om iemand te kiezen met een gedurfde visie voor de toekomst, die begrijpt dat de manier waarop de rechtenstelsels zijn opgezet en de rol van de dollar in de wereld op de lange termijn niet houdbaar is.

Als Amerika op het huidige pad blijft, zal dat alleen maar leiden tot chaos, wetteloosheid en een lagere levensstandaard voor iedereen. Is dit de toekomst die u wilt voor uw kinderen en kleinkinderen? 2024 is onze kans om een ​​nieuwe reis te beginnen naar vrijheid, de rechtsstaat en de kans om iets van jezelf te maken, ongeacht je positie in het leven.

Waarom we een Bitcoiner nodig hebben als president

Onlangs werd gemeld dat de burgemeester van Miami, Francis Suarez, dicht bij een beslissing staat of hij zich volgend jaar kandidaat wil stellen voor het presidentschap. Voor degenen die hem niet kennen, hij is een van de meest pro-Bitcoin-politici in het land. Hij heeft Bitcoiners actief het hof gemaakt om naar Miami te komen en er de Bitcoin-hoofdstad van de wereld van te maken. Tot nu toe is hij daar grotendeels in geslaagd.

Maar naast het maken van de VS tot een epicentrum voor Bitcoin-innovatie, zal het hebben van een Bitcoiner als Suarez als president, kritisch gezien, de opkomst van een digitale valuta van de centrale bank (CBDC) in Amerika stoppen. Als Biden of Trump wordt gekozen, is het vrijwel zeker dat er in Amerika een of andere vorm van CBDC wordt geactiveerd. Met de inzet van een CBDC kunt u uw financiële vrijheid vaarwel zeggen. U kunt uw privacy vaarwel kussen.

Je hebt niet langer autonomie over wat je kunt eten of hoe ver je kunt reizen. U krijgt een sociale kredietscore, zoals geïmplementeerd in China. Is dit het soort leven dat je wilt? We moeten streven naar een beter leven.

Onlangs zijn de rails voor een CBDC aan het publiek voorgesteld. FedNow, zoals het wordt genoemd, zal in juli 2023 operationeel zijn. Er wordt gezegd dat het zal worden gebruikt om betalingen tussen klanten en bedrijven te versnellen, wat op dit moment misschien juist is. Zoals met elk systeem, zal het echter waarschijnlijk evolueren naar iets dat heel anders is dan waarvoor het bedoeld was.

Kunnen we er echt op vertrouwen dat een regering die ons de Patriot Act, PRISM en nu de voorgestelde RESTRICT Act heeft gegeven, zich verzet tegen totale controle over waar u uw geld aan uitgeeft?

De RESTRICT Act, bijvoorbeeld, naar voren gebracht door niemand minder dan Bitcoin-hatende senator Elizabeth Warren, heeft het potentieel om Bitcoiners in de Verenigde Staten te schaden met zijn overdreven brede taal over digitale communicatiemiddelen die een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid. Hoewel het openlijke doelwit TikTok kan zijn, weerhoudt niets regelgevers ervan om deze wet in de toekomst tegen Bitcoin te gebruiken.

Als je voorbij dit rookgordijn kijkt, kun je zien dat ze hun zaak voor het publiek opbouwen: Hilary Clinton, internationale toezichthouders en het Amerikaanse ministerie van Financiën hebben allemaal gewaarschuwd voor de gevaren van cryptocurrency.

Plaats dit nu in de context van $ 31 biljoen aan Amerikaanse staatsschuld, onhoudbare uitgaven voor rechten, een wereld die zich langzaam verwijdert van de dollar, hoge gasprijzen en oncontroleerbare inflatie. Dan wordt duidelijk dat ze de uitgangen naar Bitcoin zullen afsluiten voordat de meeste mensen leren hoe ze ze moeten gebruiken. Ze willen de massa in een CBDC drijven voor een “grote reset” van het monetaire systeem. Dit komt eraan als we niet beginnen met het kiezen van mensen die begrijpen dat Bitcoin onze laatste kans is om aan een zinkend schip te ontsnappen.

Burgemeester Saurez snapt het, en als andere politici in Amerika Bitcoin begrijpen, wordt het tijd dat we hen steunen en meer Bitcoiners in functie krijgen. De dollar is de Titanic en Bitcoin is de reddingsboot. Zullen genoeg mensen instappen om gered te worden? De tijd zal het leren en de aanstaande presidentsverkiezingen zouden een laatste kans kunnen zijn.

Dit is een gastpost van Robert Hall. Geuite meningen zijn volledig van henzelf en komen niet noodzakelijkerwijs overeen met die van BTC Inc of Bitcoin Magazine.

Plaats een reactie