De grootste hennepverwerker in de VS stapt in Bitcoin-mijnbouw – Bitcoin MagazineGeneration Hemp Inc., de grootste mid-stream hennepverwerkingsentiteit in de VS, heeft zichzelf omgedoopt tot Evergreen Sustainable Enterprises, Inc.

Volgens een persbericht heeft het bedrijf via zijn dochteronderneming, Cryptorica, LLC, 80% gekocht van Toro Energía Sociedad Anonima (“Toro”), een Costa Ricaans bedrijf dat eigenaar is van een hydro-elektrische dam in het land die zal worden gebruikt om energie op te wekken nieuwe bitcoin-miningmachines. Waterkracht is een schone en hernieuwbare energiebron die betrouwbaarder en kosteneffectiever is dan andere bronnen en zal helpen de ecologische voetafdruk van de mijnbouw te verkleinen. De broers Eduardo Kopper en Roberto Kopper, die de huidige eigenaren zijn, behouden de overige 20% eigendom en zullen de bitcoin-mining-operatie blijven hosten.

“De Toro-dam ligt ongeveer 40 kilometer van San Jose tussen twee vulkaankraters”, aldus het persbericht. “De site wekt al zijn energie op uit groene bronnen met een bewezen looptijd van 98% door de jaren heen, en heeft een fulltime personeelsbestand onder een nieuwe exploitatie- en onderhoudsovereenkomst.”

De verhuizing is een voorbeeld van bedrijven die oorspronkelijk buiten de Bitcoin-mijnbouw waren en de industrie betreden in een tijd van kansen. Nu de prijs van Bitcoin ASIC’s zo laag is en veel mijnbouwbedrijven hun strategie bijstellen, kunnen goed gekapitaliseerde bedrijven een groot rendement op hun investering zien als ze de juiste beslissingen nemen. Essentieel voor dit rendement is goedkope energie, waarvan dit project profiteert.

“Al onze mijnbouwlocaties die in ontwikkeling zijn, zouden onmiddellijke netto cashflow naar het bedrijf moeten genereren in een periode waarin de bitcoin-mijnbouwsector samen met de algemene kapitaalmarkten in de min zit”, aldus Gary C. Evans, voorzitter en CEO van Evergreen Sustainable Enterprises. “De huidige mijnbouwlocaties in ontwikkeling zijn meer dan zes en omvatten Arkansas, Kentucky en Costa Rica.”

Eduardo Kopper, die commentaar gaf op deze nieuwe regeling, verklaarde: “We staan ​​te popelen om de komende maanden 300 gloednieuwe bitcoin-miningmachines te installeren op de Toro-locatie.” Hij erkende de ongelooflijke kans die voorhanden is en vervolgde: “Als de prijs van Bitcoin zijn opwaartse traject begint, zullen we buitengewoon goed gepositioneerd zijn.”

Het oorspronkelijke bedrijf Generation Hemp Inc. wordt een dochteronderneming van Evergreen en behoudt zijn oorspronkelijke activiteiten en personeel.

Plaats een reactie