DE BULLS ZIJN TERUG: Bullish Bitcoin & Cryptocurrency Nieuws! + XRP (Ripple, SEC rechtszaak)


🎁 Gratis Crypto training:
🎁 Gratis crypto cadeautjes:
🎁 Handel €1.000,- gratis op Bitvavo:

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

β€” Beste broker/exchange β€”

πŸ“ˆ Bitvavo handel €1000,- kostenvrij:
πŸ“ˆ Binance:

β€” Cold (hardware) wallet β€”

πŸ”’ Ledger Nano S/X:
πŸ”’ Bescherm jouw 24 keyphrases optimaal:

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

INSTAGRAM:
– Persoonlijk:

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Heb je nog vragen? Twijfel niet en stel ze!

Liken & abonneren wordt gewaardeerd als je veel waarde had aan deze video!

πŸ”Ά Mijn apparatuur:

β˜… Camera:

β˜… Laptop:

β˜… Monitor:

β˜… Movavi editor:

β˜… Microfoon:

β˜… Toetsenbord:

β˜… Draadloze oortjes:

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Hey, CornΓ© hier!

Tof dat je een kijkje neemt op mijn kanaal. Ik bespreek hier allerlei zaken omtrent het online ondernemerschap en het investeren van je geld. Ik ben geen financieel adviseur by any means, maar heb wel een enorme passie voor het vak en tevens ook een hoop ervaring.

Als je het tof vindt om meer te leren over het online ondernemen, geld verdienen met het internet, investeren in cryptocurrencies en meer; overweeg dan om te abonneren. Zo mis je dit soort video’s nooit meer, blijf je altijd up-to-date en help je ook mij met de groei van mijn kanaal.

Bij deze wil ik je alvast bedanken voor de interesse in mij en mijn kanaal. Hopelijk heb je er veel aan!

Cheers!

#BITCOIN #CRYPTO #BWORD

30 gedachten over “DE BULLS ZIJN TERUG: Bullish Bitcoin & Cryptocurrency Nieuws! + XRP (Ripple, SEC rechtszaak)”

 1. Zelfs tijdens deze crypto pauze blijven je videos killers!

 2. Hi CornΓ©, ben mij de laatste tijd aan het verdiepen in crypto en jou video’s helpen daar echt bij. Bij deze meld ik me ook aan voor de win actie betreft de cursus😁

 3. Top video weer.

  Wel een vraagje, kan jij misschien een video of je visie geven over NFT in het algemeen. Steeds meer lees je dat dit een heel grote groei gaat maken en de toekomst gaat worden voor bedrijven om klanten te binden. Maar welke nft of andere coin is er om in de gaten te houden. Of moet je straks instappen in bijvoorbeeld een nike nft of een Disney nft.. thx marco

 4. XRP staat inderdaad te laag ik ben ook aan het inkopen met hoop op positieve beslissing rechtszaak πŸ‘Œ

 5. Kwestie van tijd en geduld! Niet traden met emoties maar hodl… thanks voor alle adviezen!

 6. Top top aangezien ik echt nooit iets Win , blijf ik toch proberen , ooit zal ik eens echt geluk hebben , maar toch stiekem hoop ik dat jij m’n winners gevoel beloond hehe keep The Bullish Info Grtzzzz From Belgium!

 7. Alles komt goed, nog een btje uitbodemen en het 2de halfjaar ziet er veelbelovend uit πŸ˜ƒ

 8. Nice XRP β€οΈπŸ™ ik ben ook erg bullish maar hoop vooral kans te maken op jouw cursus, ven een jaar bezig met traden maar sta nog steeds breakeven😫 keep it up CornΓ©

 9. Mooie vooruit zichten. Miss kan je ook een keer wat vertellen over of je staking krijg als je het op een hardware wallet heb staan.

 10. Lekker bezig Corne met deze channel. Exht waardevol. Ik hoop dat we nu door de 42K breken dmv Amazone nieuws etc.

 11. <<Feit is dat BTC de toekomst van cryptocurrencies is en de vraag die handelaren zich nu stellen is of dit het juiste moment is om te investeren? voordat je tot de conclusie komt, denk ik dat je eerst naar de dingen moet kijken. De prijs van BTC fluctueerde de afgelopen dagen, wat betekent dat de markt momenteel onstabiel is en je niet kunt zeggen of het bearish of bullish wordt. terwijl anderen blijven handelen zonder angst te verliezen, zijn anderen geduldig. het hangt allemaal af van het model waarmee u handelt en ook van de bron van uw signalen. Ik zou zeggen dat de handel voor mij soepel verliep, ik begon met 1,5 BTC en verzamelde meer dan 6,5 BTC in slechts drie weken, met de handelsstrategie die mij werd gegeven door ervaren handelaar Tom Geraci. Zijn methoden zijn van topklasse en kosteneffectief en hij is gemakkelijk te bereiken op πŸ†ƒπŸ…΄πŸ…»πŸ…΄πŸ…ΆπŸ†πŸ…Ό; (@ Tom_geraci)>>

 12. Heyyy CornΓ© πŸ˜€ toch na jouw video’s paar keer wat bijgekocht en nu al een paar keer winst gepakt πŸ˜€ nu vannacht tijdens de daling weer paar XRP bijgekocht πŸ˜€
  ETC vorige week 8 op €33 gekocht en ook blij mee, aangezien die ook in mijn beleving weer naar de €100 gaat binnen komende 2 jaar πŸ˜€
  Groetjes en blijf je volgen πŸ˜€

Reacties zijn gesloten.