De BESTE INVESTERING voor de aankomende 5 tot 10 jaar!


De BESTE Investering Voor De Aankomende 5 Tot 10 jaar!

In deze video gaan we het hebben over de beste investering voor de aankomende 5 tot 10 jaar.
We zijn in deze video op zoek naar groei aandelen, welke aandelen dat zijn dat zie je in deze video !

Official partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€1000 gratis handelskosten*):

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#investeren #Aandelen #Doopiecash

30 gedachten over “De BESTE INVESTERING voor de aankomende 5 tot 10 jaar!”

 1. Als jullie investeren in aandelen, kopen jullie dan het hele aandeel? Of gebruiken jullie opties o.i.d. En zetten jullie ook een stop los bij aandelen? Stel dat je aandeel koopt voor 10 euro, komt er dan een verkooporder op 9,90euro. Max 1% verlies wat je bij crypto altijd aangeeft?

 2. Leuke videovriend, maar mijn probleem is dat de marktstructuur fluctueert en voor ons beleggers nogal een probleem is. Maar ik heb er gebruik van gemaakt om meer te verdienen via mijn deskundige makelaar

 3. Bedankt weer voor deze video heren. Zelf ben ik o.a. geïnteresseerd in Philips. Het aandeel staat laag, keert dividend uit en is actief op een breed terrein, zoals ook de medische sector waar jullie het in de video over hebben. Voor mij heel interessant voor de lange termijn. Ik ben benieuwd naar jullie visie en het lijkt me mooi als we dat een kunnen doornemen bij een live stream 💪

 4. Persoonlijk vind ik verduurzaming interessant (wat betreft huizen) Bijhorende aandelen zijn aalberts nv, kingspan bijvoorbeeld.

 5. Hoi heren , fijne uitleg weer en het klopt inderdaad voor het hele verhaal. Zelf uit ‘72 en wou dat ik eerder begonnen was maar ja daar hebben we niks meer aan de de porto is nu oa; atent, coinbase, bmw, volkswagen, besi, randstad , Boeing , meta, Phillips en hut8. Rustig bijkopen en staan laten.

 6. Sorry boys maar op macro economische schaal kan je een covid dipje niet vergelijken met de dreiging van een recessie/depressie die wereldwijd in lijkt te gaan slaan. Even snel vertaald, als deze recessie/depressie doorzet dan zal je achteraf zien dat de covid crash maar een kleintje was. Ik zou persoonlijk dus heel erg oppassen met een lichtje in deze donkere tunnel te laten schijnen……. Ja longterm trekt dat wel recht, maar het verkeerde instapmoment kan je zo een factor 2 tot 3 aan eindresultaat schelen.

 7. Voor veel mensen zal ook meespelen dat je huur en zorg toeslag wegvalt waardoor je achter de feiten aanloopt.

 8. Ik heb zelf ook het idee dat tech en chips zeker nog een grotere rol zullen spelen in de (nabije) toekomst en is ook wel een grote focus voor mij. Andere sectoren waar ik vooral naar kijk zijn industrie, consumentengoederen en finance. En met het hele geopolitieke gedoe in het achterhoofd, kan je defensie toch ook niet negeren naar mijn mening. Net als iedereen hoop ik op vrede voor de komende 100 jaar (en verder). Maar tanks, raketten en straaljagers gaan ze sowieso blijven maken.

 9. Topvideo weer mannen! Erg blij weer met jullie dagelijkse content! 👌😁. Wellicht verstandiger om als beginnende investeerder in ETF’s te investeren. Meer spreiding en dus iets minder risico. Bijvoorbeeld een VWRL, semiconductor, clean energy, Healthcare etc. Investeren in aandelen vergt toch wel wat meer tijd en energie om de betreffende bedrijven goed door te lichten etc. Uitgaande van een gemiddeld jaarlijks rendement van 8%, maandelijks aankoop ETF, (nagenoeg) geen transactiekosten, moet je kijken waar je na 20-30 jaar op staat. 😎😎😎. Nogmaals bedankt toppers, kijk alweer uit naar jullie volgende video. 🎉🎉🎉

 10. Steakholder foods…kweekvlees industrie…geen dierenleed maar wel een lekker biefstukje toch👍

 11. Goeie video weer mannen. Ik wordt altijd weer wat wijzar van jullie

 12. 22k zeiden jullie, was een dubbele top as i told you guys

 13. S&p 500 blijft voor mij interessant, omdat ik nog jong ben is er veel winst te pakken in die markt.

 14. Ik probeer een Degiro rekening te openen voor mijn pasgeboren dochter, alleen mag je bij Degiro pas een rekening openen vanaf 18 jaar… Heeft iemand hier ervaring mee of een andere oplossing? Misschien iets voor de Doopie Boys om een filmpje over te maken.

 15. Hey, wat zijn jullie top cryptocoins voor de lange termijn investering?

 16. Vooral dat stukje lange termijn is zo belangrijk bij investeren. Dankzij jullie inmiddels een aantal aandelen in bezit en heel erg blij mee want geld op de bank heb je geen reet aan. Het gebruik van de heatmap en diverse andere bronnen die ik van jullie heb “gejat” maken het echt leuk om je te verdiepen in de diverse vormen van investeren. Gaaf dit!!!

  Enne Chris, bedankt voor je tip mbt Netflix een tijd geleden. Inmiddels ruim 40% in de plus 👌

 17. Top info weer, ik zou willen dat ik jullie 6 jaar geleden al was tegen gekomen :O. Maarja beter laat dan nooit 😀

 18. Super video mannen heb hem terug gekeken. Heb al verschillende aandelen gehad . Heb nu nog een bank en arcelmittal, Basic en Tom Tom maar zeer slecht aandeel maar hou het vast

 19. Top video! Dank weer mannen!!! Deze moet je kijken inderdaad en pluk er je voordeel van!

 20. Op je 18e €1000 verdienen? Dit is absoluut geen modaal lijkt me hoor voor die leeftijd. Misschien als je ongeveer 25 bent en afgestudeerd dat je dat verdiend naast je studieschuld afbetalen haha

 21. Het spijt me zeer Berry, maar de (ongekozen) globalistische wereldelite wil niet meer dat wij reizen, en ook geen plezier meer hebben. Dus de reis sector beschouw ik als verloren. Vliegen wordt onmogelijk gemaakt, te duur en geen personeel op alle vliegvelden in de wereld. Over 10 jaar kun je hooguit op je fiets naar de volgende stad om daar op een weiland te staan met je tentje.

 22. Lekker bezig heren. Gewoon lekker doorgaan met investeren. En juist kopen op rode dagen.

 23. Ik denk dat in de toekomst waterstof een serieuze plaats gaat innemen. Ook de recycling van accu's etc is denk ik zeer interessant.
  Hoe kijken jullie hier tegenaan?

 24. Had n heel mooi overzicht met grafieken en al maar door hack op onze NAS alles kwijt. Moet nu de motivatie vinden alles weer opnieuw in beeld te brengen. Ook tradingjournals. Heb wel wat mijnaandelen. Focus ook wel gehad op dividend. Voor de toekomst zeker AI, chips, healthcare materialen en iets van energieopslag (zon en waterstof) ☕

 25. Kunnen jullie is geen video of jullie gedachtengang over etf's maken? Want niet iedereen heeft het geld om 1 volledig aandeel te kopen.

 26. heel interresant! ik ga nog eens goed nadenken over het geld voor mij zoon, misschien toch maar investeren in aandelen

Reacties zijn gesloten.