Current Ratio #19 Waar blijft die crisis??? Deel 2


In onze nimmer aflatende queeste naar de waarheid, bezoeken wij een van onze favoriete onderwerpen: Waar blijft die fckn’ crisis???? Ditmaal met als expert aan tafel, niemand minder dan Jeroen Blokland!

#eu #euro #kaag #cbdc #brussel #arnowellens #crisis

30 gedachten over “Current Ratio #19 Waar blijft die crisis??? Deel 2”

 1. Wel gewoon de camera inkijken Arno, die an profielshots zijn onwerkelijk en onzinnig

 2. Ja we zijn net een citroentje en maar persen tot de laatste druppel 😱😱😱

 3. Vs groeit 5%? Trillions lenen wat meetelt gdp en dan 5% 'groei'. Elke dollar die ze lenen levert maar .2? op.

 4. De crash is nu al. Stroom valt uit/migranten/inflatie/geen huizen etc etc

 5. 27:50
  Ik ben geen deskundige. Maar volgens mij zijn we in een wereld terecht gekomen waarin de overheid ons geld uitgeeft in plaats van dat we het zelf uitgeven. De overheid gaat niet bezuinigen of de belasting velagen, zodat de bevolking meer te besteden heeft. En de bevolking slikt het wat al het geld gaat naar goede doelen zoals zorg, veiligheid, Europa en klimaat. Ondertussen wordt de bevolking feitelijk genaaid.

 6. DAT ZEG IK AL LANG,HET VOLK DOET NIKS ALLEEN MAAR KLAGEN,EN DAN GEBEURD ER NIKS.

 7. Aaaaaarnoooo! Ik kan op youtube niet luisteren tijdens het wandelen met de hond.

 8. Schnapps und Frauen in Zeuropa, austerity in Neuropa. Dat gebeurt en blijft gebeuren. Nexit dus. Als het kan – waarschijnlijk niet – als land, maar anders als individu: wegwezen.

 9. Beste Arno, voor load shedding hoef je niet helemaal naar Zuid Afrika…..Caribisch Nederland weet er ook wel wat van….

 10. There is no means of avoiding the final collapse of a boom brought about by credit expansion. The alternative is only whether the crisis should come sooner as the result of voluntary abandonment of further credit expansion, or later as a final and total catastrophe of the currency system involved.

  LUDWIG VON MISES

  Het wordt de laatste vd twee, dus.

 11. Misschien even de hackers niet uitsluiten.
  Het lijkt me sterk dat er nu opeens een te kort is aan elektriciteit. Misschien niet alle foto's op externe servers opslaan.

 12. Is het niet zo als steeds meer beleggers inzien dat de 'veilige haven' in America voor obligaties niet zo veilig meer is, en beleggers hun geld eruit gaan halen en ergens anders in stoppen dat dat de scheur kan zijn dat een recessie in Amerika doet ontstaan? Is dat een mogelijk scenario?

 13. Ik woon in Amsterdam en heb nergens last van gehad . Waar gaat dit over ? En ze blijven toch volhouden dat het WEF niets beslist voor de regeringen .

 14. Arno The neonazistisch zionistische racist. Leugenaar en bedrieger

 15. Het zsystem….. zoals Klaus Schwab de great reset noemt….. WEF is een groot aantal sociopaten, dat meent de wijsheid in pacht te hebben, en beweert met hun zsystem de planeet te kunnen redden…. Vergeet het maar, het zsystem is in feite een fascistische coup die met behulp van de global warming angst en de bijbehorend CO2 footprint is opgezet om een greep in UW kas te doen. De maffia is hier klein bier bij, want niet allen uw bezittingen zullen gestolen worden, OOK uw VRIJHEID! Een soort voormalig USSR systeem is hun oogmerk.

 16. 🤣🤣🤣🤣 electriciteit , wat een leuke Arno , township , gezellig kaarsjes aan en spelletjes doen 🌟 helemaal waar , spreek inmiddels uit ervaring , 🕊️

 17. John van 't Schip is 'n prima trainer en heeft dus ook nog 'n eigen beleggings bedrijf…respect.

 18. Ik gok dat 't zal gaan als met Friso die maandenlang in coma lag en daarna kwam te overlijden, of zoals met Michael Schumacher…..doe dan maar Friso ?

 19. Lekker hoor! Gaan we toch allemaal elektrisch rijden. Staan we straks allemaal stil.

 20. Waar blijft die crisis???
  Dat is allemaal niet belangrijk, zolang als de angst voor alles en nog wat er maar flink in komt en er voorlopig goed in blijft zitten, dan zit het wel goed.

Reacties zijn gesloten.