Cryptomiljonair investeert in nieuwe goudmijn: psychedelica | Nieuw Geld


Livaneli Yildiran (25) uit Rotterdam werd miljonair door slim te handelen in cryptocurrency, en is sindsdien altijd op zoek gebleven naar nieuwe, lucratieve investeringen. Nadat hij eerst in Canadese cannabis belegde, steekt hij zijn geld nu in psychedelica voor therapeutische doeleinden.

In deze aflevering van Nieuw Geld spreekt Livaneli onder andere af met COMPASS Pathways in Utrecht. Dat is een bedrijf dat klinisch onderzoek doet naar de werking van psilocybine op therapieresistente depressie – een stofje dat ook in paddo’s zit. Hij moet minstens een half miljoen euro op tafel leggen om mee te doen aan de volgende investeringsronde, en daar gaat hij gelijk mee akkoord.

VICE Money presenteert ‘Nieuw Geld’, een videoserie, mede mogelijk gemaakt door ING, over de innovatieve manieren waarop jonge mensen tegenwoordig hun boterham verdienen.

Klik hier om te abonneren op VICE:

Over VICE:
Met onze impactvolle, maar ook luchtige verhalen geven we wereldwijd een originele kijk op de actualiteit, cultuur, feesten, identiteit, het internet en allemaal dingen waar überhaupt nog niet eens een naam voor bestaan. Scroll door onze bibliotheek en ontdek onze wereld. Welkom bij VICE.

Connect met VICE:
Bekijk onze gehele video bibliotheek:
Videos, dagelijkse artikelen en meer:
Meer video’s van het VICE-netwerk:
Volg ons op Instagram:
Like VICE op Facebook:
Volg ons op Twitter:
Klik hier om het beste van VICE te ontvangen:

Het VICE YouTube Netwerk:
VICE:
MUNCHIES:
VICE News:
VICELAND:
Broadly:
Noisey:
Motherboard:
VICE Sports:
i-D:
Waypoint: E

30 gedachten over “Cryptomiljonair investeert in nieuwe goudmijn: psychedelica | Nieuw Geld”

 1. wel voor mij mag er een medicijn uitkomen die psychodelica wel mss een voortzetter is ik heb naamlijk bij geboorte Toxoplasmose opgelopen en hier op latere leeftijd psychosen en schetsefronie gekregen door dat er hersenen delen bestaan die soms dat uitlokken ik neem al van mijn 13de levens jaar all medicatie tegen dat probleem ik ben er twee dagen geleden 28 jaar geworden ik mag in mijn handen klappen omdat elke psychose die ik mee maak schade oploop zonder medicatie kan ik niet functioneren en relaas word ik er ook ziek van de medicatie of ja ziek heb mijn goede en slechte dagen maar ik loop meer met gevoel het gevoel van HIGH ON DRUG te zeggen is heel zwaar zelfs lang wandelen is moeilijk omdat ik ook last begon te krijgen van bloeddruk dan hoog dan zeer laag slapen zeer veel ik slaap van in de avond rond twaalf uur want ik heb mijn invalide uitkering en hoef niet te werken maar tja ik slaap van twaalf uur 00u00 tem volgende morgen 13u00 neem dan weer anti depressie en ga slapen tot 15u en dan kan de dag beginnen dus nu het KAK is om die jong uit te maken van rijke dome eikel of uit te lachen Wij mensen hebben nou eenmaal investeerders nodig om goede anti psychose medicatie te kunnen financieren of her uitvinden dat voor ons psychiaters patiënten een must want ik moet ook leven en zal zeker zeggen moest dat werken en ik niet meer ziek zou zijn en goed op reageren kan ik eindelijk gaan werken want ik ben bezig voor ICT te studeren de kans van mijn leven door de seroqual xr 400 mg mss dan padenstoelen of de stof die er inzit ik zou graag willen gaan werken brengt meer mogelijkheden met zich mee maar de verantwoording is toch nog anders

 2. Wil je bitcoins verdienen terwijl je via een google chrome based browser naar deze video kijkt?
  Meld je aan via deze link en kijk voor jezelf!
  Surf via Cryptotab: @t

 3. Probleem is dat mensen cryptomillionars beschouwen als "bekwame en brilliante investeerders" terwijl de meesten gewoon geluk gehad hebben. Er was een periode waarop je letterlijk eender wat kon kopen en winst maken. Zo maakte ik op 3 maanden van 700 euro 12000 euro met crypto's zonder er iets van te kennen, gewoon omdat het een bullmarkt was. Hij heeft nu gewoon zoveel geld dat zelfs als de markt met 50% in elkaar stort hij nog altijd niet in de problemen komt, en vroeg of laat komen de koersen toch terug op pijl. Goed voor hem, ik ben jaloers, not gonna lie 😉 Maar deze video is meer promotie dan advies…

 4. Als je van €100 een miljoen hebt gemaakt kun je best 5-10 huizen kopen en met €5000-€10.000 investeren om dat geld nog groter te maken. Als je het verloren hebt krijg je de volgende maand toch weer het geld binnen. Wat een noob.

 5. ik hoop dat hij de mensheid verder wil helpen…dat zou een doel kunnen zijn als je zo gedreven bent

 6. "Rollin', rollin', rollin', got me stargazin'
  Sippin' on purp, feelin' like the Barre Baby
  Whatever I downed, it got me goin' crazy
  Psychedelics got me goin' crazy'' – Travis $cott

 7. Tja,…'en dan hoef ik nooit meer te werken'. Als niemand meer zou werken dan zouden we weer moeten gaan jagen en groenten verbouwen. Zou het digitale tijdperk ons weer terugwerpen naar het stenen tijdperk. Van werken ga je niet dood. Dat zullen de Rotterdammers die daarom bekend staan vast wel met me eens zijn.

 8. Ik heb echt het gevoel dat deze gast in een psychose leeft, telkens hetzelfde riedeltje tegen zichzelf en andere verteltellen.. het voelt vreemd, toch?

 9. Ik houd het liever op safe, grote ondergewaardeerde dividend aandelen of groeiaandelen.

 10. dus als het een keer volledig mis gaat dan ben je al je geld kwijt?

 11. Ik play niet op safe… Bro je moet de helft van je winst inzetten. Niet de volledige winst. Want met crypto kan het zo erg dalen.

 12. Ik probeerde het luxe leven te leiden vóór de pandemie en toen wist ik dat ik mijn geld voor mij moest laten werken. Ik heb liever dat je investeert, je zult me dankbaar zijn.

 13. 📈🚀BTC, ADA, QNT, ACH, LINK, VET, LINK, XRP, XLM, SHIB, SOL🚀📈

 14. Droevig: het gaat alleen om geld en misschien een heel klein beetje om het zgn doel. En goede truc: ze zijn volgens mij ontzettend hard op zoek naar geld/investeerders maar dat draaien ze om… als wij jouw investering (kunnen) accepteren. Als je zoals investeerder zo op plek wordt gehouden dan wordt je daar wel een beetje hitsig van: ik wil jouw mijn geld geven. Hmmm…. ik weet niet of wij dat kunnen accepteren.

Reacties zijn gesloten.