CryptoLawyers.org Om grote crypto-uitwisselingen te onderzoeken, hier is waarom


De ineenstorting van veel cryptobedrijven in 2022 verhoogde de aandacht van de regelgevende instanties voor de industrie. Sommige recente handhavingsmaatregelen door regelgevers hadden invloed op vitale activiteiten zoals uitgifte van stablecoins En uitzetdienstenvan welke PaxonBinance en Kraken zijn getroffen.

Coinbase heeft ook te maken gehad met een reeks problemen met de SEC vanwege beschuldigingen in verband met naleving en een recente strijd tegen regelgevend beleid de industrie beïnvloeden.

Terwijl de crypto-gemeenschap nog steeds aan het bijkomen is van deze regelgevende maatregelen, hebben vooraanstaande effectenadvocaten namens beleggers opnieuw een onderzoek gestart naar Coinbase, Robinhood en andere beurzen. Het onderzoek concentreert zich op mogelijke schendingen van federale en staatswetschendingen en het niet verstrekken van adequate materiële risico-openbaarmakingen aan crypto-investeerders.

Een mogelijk groepsgeding tegen Top Exchanges

CryptoLawyers.org is het advocatenkantoor dat namens hun gebruikers het onderzoek tegen de uitwisselingen uitvoert. Twee effecten- en investeringsfraudeadvocaten Tom Grady en zijn partner Guy Burns leiden het onderzoek om te bepalen of Coinbase, Robinhood en anderen zich niet hebben gehouden aan de vastgestelde regels voor het aanbieden van cryptodiensten.

Fox-zaken gemeld deze recente ontwikkeling onthulde de verklaring van Grady dat deze uitwisselingen mogelijk te maken zouden krijgen met een class action-rechtszaak. Tom Grady verklaarde ook in het persbericht dat zij van mening zijn dat de uitwisselingen de wetten hebben geschonden die hun activiteiten leiden. Als zodanig hebben klanten die geld hebben verloren tijdens transacties op de platforms mogelijk recht op teruggave van hun geld.

Het advocatenkantoor neemt contact op met de klanten van deze en andere topbeurzen en vraagt ​​hen om mee te vechten. Beleggers die geld hebben verloren bij transacties op deze beurzen, moeten dit doen hun investeringsinformatie delen voor de advocaten om te evalueren en te bepalen of hun claims voldoen aan de criteria om de zaak in te dienen.

Wat dit onderzoek betekent voor de crypto-industrie

Tom Grady’s activiteiten tot nu toe in het effectenrecht hebben hem tot een populaire figuur in de branche gemaakt. De beroemde advocaat voor investeringsfraude heeft altijd particuliere beleggers vertegenwoordigd en geholpen die geld verloren aan Wall Street-bedrijven om hun geld terug te krijgen.

De cryptomarkt is met meer dan 2% gedaald op de grafiek l Totale cryptomarkt op Tradingview.com

Met betrekking tot crypto is Grady van mening dat veel crypto-tokens niet-geregistreerde effecten zijn en dat uitwisselingen die ze aan klanten aanbieden, in strijd zijn met de staats- en federale wetten.

Tom Grady en zijn partner Guy Burns staan ​​al meer dan 40 jaar bekend om hun succes in effecten- en financiële geschillen. Als zodanig zal deze recente interesse in digitale activa waarschijnlijk veel stof doen opwaaien voor veel bedrijven.

Gerelateerd lezen: Shiba Inu in vuur en vlam met 30.000% verbrandingssnelheid – Zal dit de SHIB-prijs doen stijgen?

Volgens het Fox Business-rapport moeten er nog veel class action-rechtszaken in de branche ontstaan, aangezien investeerders digitale activa als valuta zien, niet als effecten. Maar met deze potentiële rechtszaken kunnen digitale-activabedrijven met meer rechtszaken te maken krijgen, aangezien het debat over crypto-classificatie blijft woeden.

Uitgelichte afbeelding van Pixabay en grafiek van Tradingview.com

Plaats een reactie