Crypto-oplichting: zo gaan scammers te werk


Scammers gaan steeds geraffineerder te werk om jou van je Bitcoin en crypto-munten af te helpen. In deze video zie je de vier methodes die ze het vaakst gebruiken.

Vond je deze video interessant? LIKE hem dan alsjeblieft even en deel hem met anderen! En… abonneer je en druk op de ‘bel’ om te weten wanneer er een nieuwe video is!

Voorkom dat je wordt opgelicht! Bezoek deze pagina voordat je ingaat op een ‘uniek aanbod’:
www.CryptoCoiners.nl/word-ik-opgelicht

TIP: word NU lid van de CryptoCoiners Chat-groepen:

CryptoCoiners Trading-chat

💶 💶 💶 BESPAAR-TIP: 20% korting op je trades met Binance? www.cryptocoiners.nl/binance 💶 💶 💶

💶 BESPAAR-TIP: koop je Bitcoin bij Bitvavo, via deze link, en betaal een week lang geen commissie: 💶

💶 BESPAAR-TIP: 15% korting op een jaarlidmaatschap van altrady, de Nederlandse app die traden een stuk gemakkelijker maakt: 💶

Wil je leren traden? Begin dan met deze video: www.cryptocoiners.nl/traden-met-bitcoin-video

Veilig leren traden, met een heldere strategie?

Praat mee, stel vragen enz.:

VOLG ONS!
Telegram:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Podcast:

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief:

Net begonnen met Bitcoin en crypto en op zoek naar een starterscursus? s

11 gedachten over “Crypto-oplichting: zo gaan scammers te werk”

 1. Superbelangrijke video. Hoedanok hou ik me aan de CC-community

 2. Educational content ✅✅✅ Bitcoin has been pushing higher after breaking the wedge pattern marked in red on the hourly chart below. It seems that upside momentum has been capped but now its pumping, recently despite the events in May especially the Miners capitulation. Even though the price has moved high it could be more. People usually associate volatility with cryptocurrencies but today oil traders have seen crypto-like moves in one of the worlds most traded commodities. for now, you can only make a profit by trading, for me I advise you multiply the little you have with Ayrex Baden's strategy, I was able to make 3 BTC with O.5 BTC in 2 weeks with the same strategy. reach him on telegram => @ AyrexBaden for more information on how his program works.

 3. Iemand ervaring met MTI ? (Mirror trade international) het lijkt mij een ponzi scam.. een vriend van mij heeft er Bitcoin naar overgemaakt, en krijgt momenteel inderdaad dagelijks een heel behoorlijk
  rendement op de investering. Maar dat is precies hoe het werkt.. de bestaande klanten worden betaald met de inleg van nieuwe klanten, totdat het bedrijf bepaald dat er genoeg in de pot zit en dan zijn ze ineens van de aardbodem verdwenen.. ik hoop voor hem dat ik er naast zit, maar de tekenen zijn weldegelijk aan de wand 🤨

 4. Wat vinden jullie van twitteraars als cryptowarlord en bluekirby? En heeft iemand ervaring met allesovercrypto?

 5. Een crypto youtuber met echt gigantisch veel oplichtings comments is mmcrypto. Die doet er ook niks aan. Hij laat ze juist staan en toenemen zodat het youtube algoritme zijn videos juist meer promoot en hoger plaatst.

 6. helaas ben ik gister hier in getuimd… bij een live stream van charles hoskinson moest dan 5000 ada sturen zou dan indd 10000 terug krijgen.. nu ik het zo terug bekijk voel ik mij best dom. op dat moment was ik in een euforische toestand en geloofde ook tot het zo was de transactie zag je steeds oplopen. ik ga wel aangiften doen maar of daar veel mee kan gedaan worden betwijfel ik helaas.

  jammer tot je dit soort video's pas achteraf tegen komt. ik stuur het door in een groep waar ik in zit zo tot iedereen op de hoogte is van dit.

 7. Helemaal mee eens. Hoe slim je ook bent of denkt te zijn, ie-der-een, kan erin trappen.. Een enkel onbewaakt ogenblik en foetsie.. Gelukkig is het mij (nog) niet overkomen, maar ik vind het erg sympathiek van de spreker in de video dat hij bekritiserende posts jegens traders die het raffinement van de scams niet snel genoeg doorzagen, acuut verwijdert uit de reacties.

 8. ik ben helaas gisteren ook in zn YouTube scam getrapt..
  ik heb crypto overgemaakt, kunnen ze nu nog meer van mijn wallet halen?

Reacties zijn gesloten.