CRYPTO MARKT UPDATE: Bull Markt Uitgesteld? Wat nu? 😱😱


CRYPTO MARKT UPDATE: Bull Markt Uitgesteld? Wat nu? 😱😱

⭐ Cryptonite Portfolio Lanceringsactie:
πŸ₯‡ Bybit:
πŸ₯ˆ Bitvavo:
πŸ‘‰ Sign-up, Deposit and win rewards now!

πŸ“ˆ Cryptonite Signalen: Crypto signalen:
πŸ“’ Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:
πŸŽ₯ Gratis crypto training:
πŸ“Š Cryptonite Pro Indicator:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Why Bitcoin is Dumping… Bitcoin Just Started To Crash. BITCOIN TRADERS: IT’S HAPPENING… Deze 4 grote Altcoins zien er bearish uit | FTX klaar met bitcoin verkoop? | + Analyse BTC. Bitcoin Expert – Mijn Miljoenenplan Voor 2024. The Bitcoin ETF Was A Trap | The Numbers No One Is Showing You…
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiΓ«le begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieΓ«n en niet alle strategieΓ«n passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#bitcoin #crypto #trading

30 gedachten over “CRYPTO MARKT UPDATE: Bull Markt Uitgesteld? Wat nu? 😱😱”

 1. Je adviseert vaker Bitvavo; ik vind het lastig om een goede inschatting te maken van hoe risicovol Staking/Lending is.. wat is jouw een mening hierover?

 2. Vreemd, je gebruikt de zelfde muziek als andere Youtube kanalen die ik bekijk

 3. Was verstandig genoeg om op tijd te verkopen om winst te pakken. Nu weer even goed punt pakken om in te stappen

 4. Lekker om crypto te kopen voordat de prijs gaat stijgen πŸ˜‚

 5. Afbeelding van Fibonacci extension is echt een goeie! πŸŽ‰πŸŽ‰

 6. Nieuw hier, duidelijke video echt heel fijnπŸ’ͺ🏽

 7. Bedankt Corne! Ben een trouwe volger geworden sinds 2 weken omdat je helder, accuraat bent met je analyses en goede tips geeft! Ik heb je cryptonite portfolio aangeschaft en het heeft me bewust gemaakt van mijn portfolio! Ik ga deze πŸ’―% toepassen! Op naar de minimale 10x πŸš€πŸš€!

 8. We zitten al in de bullmarket sinds januari 23' momenteel zitten we in fase 2 van de bullrun.. nog ongeveer 100 dagen te gaan voordat we fase 3 ingaan ookwel de parabolische fase genoemd.. nog even een paar "saaie" maanden uitzitten voordat we parabolische gaan

 9. Dankjewel voor de dagelijkse updates! Erg interessant om meerdere perspectieven te volgen! Je hebt er een abbonee bij

 10. Welke gek koopt eigenlijk crypto deze rommel heeft geen waarde

 11. Wat ik heel erg aan jou waardeer is dat je alles heel begrijpelijk uitlegt, ook voor nieuwkomers die er relatief weinig of geen verstand van hebben. Dat is jouw voordeel tov de Doopiecash-mensen. Ga zo door, top!

 12. Eerste video die ik van je kijk, heel duidelijk en ik denk een video waar mensen behoefte aan hebben! Ben geabonneerd en vide geliket, ga zo door maat.

 13. Ik vraag me af waarom je mensen gratis helpt geld te verdienen?

Reacties zijn gesloten.